X

Til Sydspanien i egen feriebolig

Mange danskere tager hvert år til Spanien for at nyde det lækre vejr, en flot og anderledes kultur og ikke mindst de gode og spændende madoplevelser der frister. Madrid er spaniens hovedstad og også en af de mest populære storbyer i Europa. Vi har gået og drømt om at besøge Spanien mange år, vi tager først flyveren til hovedstaden Madrid og bliver der i to dage, her kan man opleve en hektisk hverdag og et pulserende natteliv hånd i hånd med en kunst- og kulturarv i verdensklasse.

Vi vil gerne se alle seværdighederne i Madrid

Vi har bestilt en rejse til Spanien til i sommers, vi skal afsted den 27 juni, da jeg er blevet færdig med min uddannelse. Rejsen er planlagt efter min sidste eksamen i hovedopgaven – Vi glæder os rigtig meget!

Den rige og anderledes kulturarv skal opleves

Vi har allerede planlagt at se noget af den rige kultur i Spanien. Man kan opleve en stor del af kulturarven ved at bevæge sig rundt til fods i gaderne i Madrid. De forskellige seværdigheder i Madrid ligger spredt rundt om i byen, selvom der selvfølgelig er flest i centrum. De flotte bygninger, gamle kirker og populære pladser har stor historisk betydning for byen. Vi har fået tip om at planlægge et route i byen, så man kan opleve som mest, mens man besøger byen.

Efter vi har opholdt os i Madrid, skal vi nyde resten af vores ophold i egen feriebolig i Sydspanien. Vi glæder os meget at se vores feriebolig, vi har set et par billeder på en hjemmeside hvor man kan se nogle nydelige billeder af boligen. Den er både udstyret med pool, lækker have, sportsrum og lækker altan hvor der er muligheden for at nyde sine aftener med god udsigt over byen og kysten.

Ferieboligen i Sydspanien ser fantastisk ud

Et som vi glæder os allermest til da vi ankommer til ferieboligen i Sydspanien, er det gode vejr vi forventer at få. Der bliver sagt, at klimaet i Sydspanien er fremragende og hele sommeren bliver meget varm. Det bliver noget helt andet end den kulde vi er har haft herhjemme i Danmark den sidste tid.   

Et lækkert ophold i min onkels feriebolig i Sydspanien

For at få mere information om hvordan du kan komme at bo i egen feriebolig i Sydspanien kan du besøge en dansk hjemmeside, der investerer i ferieboliger i flere forskellige lande. Grunden til at vi bestilte vores rejse til netop Sydspanien, er fordi at min onkel har et ejerskab på hjemmesiden, der gør at han har mulighed for at benytte ferieboligen i nogle uger om året. Hvis du er interesseret i at opleve Sydspanien fra sin bedste side og endda få lov til at bo i egen feriebolig i det mest utrolige område, så kan jeg anbefale dig at se mere på 21-5’s hjemmeside.

admin:
Related Post