Fjern let alger fra dit tag

Hvis du har et tag, som er blevet helt algebelagt, så er det let at ordne det. Ofte kræver det kun en enkelt behandling og så har du et tag, som nærmest ser helt nyt ud. Det er besværligt at fjerne alger selv, så du bør overveje at hyre et firma til at gøre det.

Metoden til at fjerne alger fra facader er, at man sprøjter algebehandlingsmiddel på taget og så er det regnen, der fjerner alle de døde alger. Det kan tage op til 8 måneder, før dit tag igen ser helt nyt ud.

Hvem kan benytte tagrens?

Det er både privatpersoner og virksomheder, som foretager tag- og facaderens. Ved virksomheder er det klart, at det tager lidt længere tid, da de ofte befinder sig i større bygninger. Det er også ofte virksomheder, som går meget op i det.

For hvis du har kundemøder, ser det ikke særlig professionelt ud, hvis jeres tag er hårdt ramt af alger. Du skal tænke på, at det er det første, som dine kunder ser af din virksomhed. Du vil kunne være præsentabelt og derfor er det en god idé at få ordnet det med det samme. Om din virksomhed skal have foretaget algebehandling i Jylland eller et andet sted er ikke så vigtigt.

Privatpersoner kan både hyre virksomheder, eller de kan gøre det som et gør-det-selv projekt. Hvis du vil fjerne dine alger selv, kan du finde algerens i de fleste byggemarkeder. Det står på produktet, hvordan du tilføjer det. Men ofte vil det være nødvendigt at kravle op på taget og gøre det, da du ikke har det rigtige udstyr til at fjerne alger fra dit tag.

Hvornår skal det gøres?

Det skal gøres, når der ikke er frost, da det skal ramme algerne. Det må hellere ikke regne på dagen, hvor det påføres. Herefter bruges regnen faktisk til at fjerne algerne. Men det skal have lov at sidde i noget tid, før det kan lade sig gøre.