Beskyt dig selv og folk omkring dig med håndsprit og håndspritdispensere

Håndsprit er blevet en nødvendig del af vores hverdag, og den er kommet for at blive. De små dråber af klar sprit er nemlig vigtige i kampen mod farlige bakterier og vira, og der findes således mange gode argumenter for at spritte af, inden du skal i kontakt med andre, eller inden du skal ud og eksempelvis spise.

Ved at vaske dine hænder grundigt med håndsprit reducerer du risikoen for at videreføre smitte markant, hvilken både er med til at beskytte dig selv og dem, du er i kontakt med. Bakterier og vira kan i visse tilfælde overleve på overflader som eksempelvis et gelænder på din arbejdsplads i flere dage, og hvis gelænderet bliver hyppigt brugt, øger det på den måde risikoen for smittespredning i sygdomstider.

Reducer risikoen med en synlig håndspritdispenser

For at reducere smittespredning fra gelændere og andre overflader, som hyppigt berøres af mange mennesker, er det en god idé at have en håndspritdispenser, som står i forbindelse med sådanne områder, så folk kan rense deres hænder før og efter berøring med overflader.

Generelt er det vigtigt at have en håndspritdispenser på steder, hvor mange mennesker mødes og færdes, og håndspritdispensere er således en vigtig del af bl.a. arbejdspladser, skoler, plejehjem, restauranter, butikker og lignende. Du kan læse mere på https://haandspritdispensere.dk/ og finde en løsning med håndspritdispensere, som passer lige netop til din arbejdsplads eller institution.

Mange typer af håndspritdispenser

Det er vigtigt at have en håndspritdispenser i god kvalitet, som er nem at håndtere, og som kan holde til lidt af hvert. Men med det sagt findes der mange forskellige typer af håndspritdispensere, som hver især har sine fordele. Du kan bl.a. få følgende håndspritdispensere:

  • Høj håndspritdispenser på en solid fod og med drypbakke som kan stå midt i et lokale. Kan fås i flere forskellige designs til at passe til dine behov
  • Håndspritdispenser til at bore i væggen som er mere diskret
  • Bordholder håndspritdispenser til at stille på overflader i eksempelvis kontorer og kantiner

Tilbehør til håndspritdispensere som eksempelvis informationsplader og bakker til at holde servietter og lignende