Leder du efter en billig tandlæge i Ringsted?

Mange stræber efter det perfekte “colgate-smil”

Som alle ved, så er tænderne vigtige at holde ved lige ved at børste og bruge rigeligt af tandtråd. Det gælder også når det kommer til udseende, tændernes tilstand har stor også betydning når det kommer til at vise sit pæne smil frem. Der er mange der stræber efter at få “Colgate-smilet”, det kan både øge selvtilliden og give en anerkendelse blandt venner og bekendte.

Folk i dag går mere op i udseendet, især på de sociale medier

På Instagram følger jeg flere berømte mennesker, det som kendetegner dem er at de er hele tiden er “på”, det giver et stort ansvar om at altid se skarp ud for der er kameraer over det hele.

SU-indtægten gjorde at jeg skiftede til en billigere tandlæge

Da jeg startede på studiet, besluttede jeg mig for at genoverveje de kreditorer jeg havde. I mange år har jeg gået hos en tandlæge der har været for dyr, jeg har haft problemer med at betale regningerne og desuden har jeg også haft en følelse af at jeg har fået lav kvalitet til en høj pris. Jeg besluttede mig for at undersøge markedet, hvilke andre tandlæger der findes. Jeg startede ud med at skrive et opslag på facebook for at spørge hvilke tandlæger andre kan anbefale i lokalområdet ved Ringsted.  

Andre anbefalede den billige tandlæge i Ringsted

Jeg fik mange tip om en billig tandlæge i Ringsted. Jeg undersøgede hjemmesiden og de en af deres principper er at give høj kvalitet til en fair pris, de lover også trygge og sikre behandlinger. Desuden er de erfarne i branchen og benytter de nyeste teknikker og udstyr.

Mit første besøg hos tandlægen i Ringsted var meget godt, jeg fik en klar fornemmelse af et professionelt og imødekommende personale der arbejder i klinikken. Tandlægeklinikken var også udstyret med den nyeste teknologi der sikrer en god tandlægebehandling. I mit første besøg var der foretaget et grund-check af tænderne og så blev der efterfølgende vurderet hvad havde første prioritet at blive lavet.

Høj kundeservice til en god og fornuftig pris

Forleden var jeg så uheldig med at flække en tand, jeg ringede akut min tandlæge i Ringsted og fortalte hvad der var sket, utrolig nok fik jeg en tid allerede dagen efter. Jeg var imponeret over at tandlægen viste så meget fleksibilitet og samtidig omsorg, at tandlægen var villig til at rykke sit fastlagte skema for at behandle mig akut for den flækkede tand.

Det tog omkring 1 time at ordne min tand og da jeg var færdig med behandlingen, gik jeg over til tandlæge-sekretæren for at modtage regningen. Jeg blev virkelig overrasket over hvor billigt tandlægebesøget endte med at blive.

Jeg kan anbefale den billige tandlæge i Ringsted

Hvis andre leder efter en billig og god tandlæge i Ringsted og omegn, så kan jeg komme med varme anbefalinger om at blive patient på denne tandlægeklinik.