Dampstationen, der klarer krøllerne

Med en dampstation kan du gå fra et måske middelmådigt strygejern til en knaldhårdt sparkende Ferrari af et værktøj til at stryge. Med en dampstation, skal du ikke lige så ofte fylde vand på dit strygejern og den bliver hurtigere klar til at stryge dine skjorter. Ved flere dampstationer er der 1,7 liter vand i eller mere og der er derfor ikke lige så ofte behov for at fylde vand på, som med et almindeligt strygejern. Har flere smarte funktioner som et strygejern ikke har. Den kan rense vandet for kalk, med kalkfilteret så du skal ikke tænke på at afkalke din dampstation.

Dampstation og skjorter

Den har væsentlig mere power end et almindeligt strygejern og den bruger energien mere effektivt. Det er jeg personligt super vild med.

Hvidevarebanditten har flere forskellige dampstation tilbud, af forskellige kvalitet. De har mange smarte funktioner, der gør det til en leg at stryge.

 

Smarte til strygning af mange skjorter

Hvis du ligesom mig finder det smart at stryge en masse skjorter i træk, så du ikke skal stryge hver dag, kan en billig dampstation være løsningen for dig. Dampstationens store kapacitet er er stort plus når der skal stryges mange skjorter og den holder en stærkt konstant varme. Der findes en række Tefal dampstationer og Hvidvarebanditten, forhandler mange af dem. De står til særdeles favorable priser og min model lever op til forventninger. Jeg kan stryge på livet løs uden at skulle bekymre mig om vand og at den skulle blive kold. Derudover er der en super vigtig funktion på min dampstation. Den har automatisk sluk-funktion, så hvis den ligger ned i mere end 30 sekunder slukker den og hvis den står op i mere end 8 minutter slukker den også. Selvfølgelig prøver jeg at huske at slukke den, og jeg kan heller ikke huske jeg har haft brug for funktionen men det er bare godt at vide at den er der, til en dag, man ganske simpelt glemmer at slukke dampstationen.

Dampstationen er kompakt og fylder ganske lidt når den er pakket sammen. Der er integrerede smarte rum til at folde ledningerne sammen og lægge ledningerne ind i.

 

Optimer din udstråling med en nystrøget skjorte

En stor del af den opfattelse vi får af folk første gang vi møder dem er non-verbal. Dvs. vi kigger rigtig meget på hvordan de ser ud, deres kropssprog, deres udstråling og kropsholdning. Derfor kan det være en god idé at gøre sig umage med sin udstråling første gang man skal møde nye mennesker og man kan gøre en stor forskel bare med sit tøj og helt simpelt en nystrøget skjorte. Med en skjorte kan man signalere at man er ambitiøs, seriøs og at man gerne vil gøre indtryk. Og det kan med sikkerhed godt betale sig at give skjorten en tur med dampstationen om morgenen inden man går ud af døren. Det bliver der lagt mærke til og det er som sagt en stor del af det første indtryk vi får af folk når vi møder dem første gang, altså hvordan de ser ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *