Få drømmebilen med flexleasing

Du har garanteret hørt om flexleasing før eller ihvertfald leasing af bil. Mange ved godt, hvad det vil sige, at lease en bil. Færre er dog klar over der findes forskellige måder, at lease biler på. Det er blevet ekstremt populært, at lease biler de seneste år. Men specielt en form er yderst populær, det er flexleasing. Det egner sig godt til, hvis man ønsker biler fra prisklassen 400.000 inkl. afgift og opefter. Med andre ord giver det folk mulighed for, at få en bil de måske ellers ikke havde råd til. Flexleasing af luksus biler, er noget der er blevet et fænomen. Det er sådan, jo dyre bilen er jo mere spare du i princippet. Derfor gør mange brug af den type for billeje, som det jo egentlig er.

Hos Formula Leasing tilbyder de flexleasing, som en af flere ydelser. Hvis du altid har gået og drømt om en Mercedes, BMW eller Audi, så er det her, måske muligheden for dig. Formula Leasing har et stort udvalg af præcis disse mærker, som er klar til at blive leaset. Det giver dig en unik mulighed for, endelig at få drømmebilen. Typisk leaser man sin bil i 12 mdr. hvorefter man forlænger aftalen eller finder en tredjepart der er interesseret i overtage. Hvis man ikke vil forlænge og ikke kan finde nogen tredjepart, står Formula Leasing altid klar til, at hjælpe. De har bl.a. en børs på deres hjemmeside, hvor de kan hjælpe dig videre. Jeg har kun rosende ord tilovers for dem, de går virkelig langt for, at hjælpe deres kunder. Jeg synes personligt det er den bedste flexleasing i Danmark.

Fandt en bil i Tyskland

Med flexleasing hos Formula Leasing, kan du også kigge efter biler du er interesseret i, i andre lande. Du kan faktisk kigge efter biler, i hele Europa. Det betyder du kan finde en ny eller brugt bil i f.eks. Tyskland, ligesom jeg gjorde det. Nogle gange er udvalget af biler ikke tilstrækkeligt i Danmark. Du kan måske ikke lige finde den model du søger, eller en med den størrelse motor eller antal hestekræfter du gerne vil have. Det var tilfældet med mig. Jeg kiggede derfor syd for grænsen, i Tyskland i håb om, at finde noget. Udvalget af både nye og brugte biler er markant større i Tyskland end herhjemme, hvilket giver god mening, taget landets størrelse i betragtning. Det er bare ikke alle der ved det er en mulighed. Da du f.eks. ikke bare kan købe en bil fra tyskland og køre i den herhjemme, med mindre du betaler en formue i afgift og indregistrering.

Efter du har fundet en bil, kontakter du Formula Leasing, hvorefter de køber bilen for dig, så du derefter kan flexlease den, af dem. Det vanvittig smart. Det var præcis det, jeg gjorde med min BMW, jeg fandt i Tyskland. Jeg kan virkelig anbefale andre, at bruge samme løsning. Det er nemt og risikofrit, ydermere slipper du for, at skulle låne en halv million af banken for, at købe din drømmebil.