Fysioterapi & osteopati Frederiksberg

Hvis du ligesom mig, har gået med en masse smerter i ryggen, eller måske i foden, hovedet eller et helt fjerde sted, så kunne osteopati Frederikberg eller fysioterapi Frederiksberg være lige noget for dig. Når man kommer herinde fra byen, mere specifikt Frederiksberg, så ser man hundredvis af klinikker side om side.  Her har jeg hørt om diverse fysioterapi Frederiksberg klinikker, men personligt så havde jeg dog aldrig hørt om osteopati Frederiksberg. Da jeg hørte begrebet osteopati første gang, så var det klart, at jeg var meget skeptisk omkring det og om det overhovedet virkede. Her kan jeg i hvert fald uden tvivl, anbefale Thomas Månsson klinik som er den foretrukne osteopat på Frederiksberg.Han tilbyder både fysioterapi & osteopati Frederikberg. Jeg har gået med uudholdelige smerter i min ryg i længere tid. Efter flere konsultationer hos min nuværende læge, blev jeg hele tiden henvist til en ny person, som muligvis kunne hjælpe mig med mit rygproblem. Efter flere og flere konsultationer hos en håndfuld mennesker med en masse forskellige professioner, begyndte man at blive lidt træt af det hele når man ikke rigtig kunne se en løsning på problemet. Da intet af det forgående virkede, begyndte jeg at gå med tanken om, at det nok bare var sådan her det ville være resten af mit liv. I nogle af mine sidste konsultationer hos min læge, fik jeg så fortalt omkring en mulighed der indebar osteopati Frederiksberg. Efter at have gået i et par dage og grublet over tanken, besluttede jeg mig for lige at give det her osteopati Frederiksberg en chance. Jeg tog forbi Thomas Månssons klinik som netop tilbyder osteopati Frederiksberg og fysioterapi Frederikberg, og resultaterne her overraskede mig. Jeg fik, fra min første konsultation, at vide hvad der var galt med min ryg, hvad han havde tænkt sig at gøre, og hvordan jeg selv kunne forebygge mine smerte i ryggen. Nu kunne jeg selvfølgelig godt diske ud af nogle af Thomas Månssons råd, men da det ikke er mit stærke område, så vil jeg hellere nøjes med at henvise til Thomas Månssons klinik som udfører osteopati Frederiksberg. 

Teknikkerne bag osteopati Frederikberg

Inde i Thomas Månsson klinik bliver der udøvet fysioterapi, kraniosakralterapi samt osteoterapi. Osteopati er rent faktisk en meget primitiv form for behandling, da det er en manuel sundhedsprofession. Det betyder, at der ikke bliver gjort brug af nogen former for maskiner såsom røntgen, MR-scanninger osv. Alle ”fejl” bliver fundet manuelt ved hjælp af, viden indenfor områderne anatomi, neurologi, biomekanik og sygdomslære. Når årsagen er fundet, så bruger osteopaten kun sine hænder som det eneste redskab til rådighed. Herefter bliver osteopatens teoretiske samt manuelle færdigheder taget i brug, hvor der samlet set bliver lagt en plan for, hvordan hele forløbet skal foregå. Nogle af teknikkerne som en osteopat bruger kunne være, strækteknikker, massage af muskler og bindevæv, manipulationer af kroppens led mm. 

Hele processen føles derfor ret naturlig, da man slet ikke skal behandles ved hjælp af nogen former for apparatur, skarpe genstande eller varme & kuldebehandling. Afhængigt af hvilken person man er, så kan det enten være skræmmende eller befriende, men en ting jeg kan love dig er, at du ikke kommer til at fortryde dit besøg hos Thomas Månsson der udøver osteopati Frederiksberg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *