Gasflasker

Gas som energikilde er meget anvendelig, billig og miljøvenlig.I løbet af det 20. århundrede er mængden af drivhusgasser i atmosfæren steget støt, og det har bidraget væsentligt til den globale opvarmning. Meget af udledningen skyldes næsten med sikkerhed menneskelig aktivitet og brugen af fossile brændstoffer. Gas er et miljøvenligt alternativ på vejen til lavere CO2udledning.Ved forbrænding afgives der kun vand og lidt CO2. Det betyder, at flaskegas som energikilde har en mindre indvirkning på miljøet end et tilsvarende forbrug af energi frembragt ved brug af el.

Gasflasker til alle behov

Du kan få gasflasker i mange forskellige størrelser og varianter. Du kan få letvægtsflasker, der er lavet i et plastlignende materiale, og du kan få de – kendte – orange gasflasker, der er lavet af metal. Letvægtsflaskerne fås typisk i 5 og 10 kg og de større flasker af metal i op til 33 kg. Det er meget vigtigt at kigge på, hvad du skal bruge flaskegassen til, når du skal vælge, hvilken form, du skal købe. Valget hjælper din forhandler dig gerne med. Ring og hør nærmere!

Erhverv

Erhvervsdrivende benytter ofte flaskegas, fordi det er en nem og transportabel energikilde. Inden for de forskellige erhverv er det tit sådan, at energien skal følge de forskellige maskiner og apparater, der tit er mobile. Flaskegas er enkel og nem at benytte, og følger du de sikkerhedsråd, der er – angående opbevaring af flaskerne, hvordan man tilser sine flasker, at de er i ordentlig stand uden skader, og følger man vejledningen angående udskiftningen af flaskerne, så har man en meget anvendelig og brugbar energikilde. Få gasflasker til erhvervsdrivende her.

Aftaler med leverandør

Det er aldrig rart – pludselig at løbe tør for gas, når man er midt i en arbejdssituation. Derfor er det vigtigt, du får en aftale med din leverandør, når det gælder bestilling og levering af flaskegassen, sådan så du ikke selv skal tænke på, at nu skal du til at bestille igen. En sådan aftaler laver du let med firmaet, efter I sammen har fundet ud af netop dit forventede forbrug. Leveringen sker for de store firmaer vedkommende – over hele landet. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *