Hvilken stok passer bedst til dit behov?

Hvis du oplever problemer med balancen, kan det være en god idé at kigge på vores udvalg af stokke.

Stokke er et perfekt hjælpemiddel til dig, hvis du er begyndt at føle dig usikker på balancen og gerne vil være sikker på, at du ikke får problemer, når du går rundt.

stok, stokke


Det vigtigste er, at du har stokken med dig, så du ikke har nogen grund til at frygte for, at du pludselig ikke kan holde balancen. Stokke er gode, når du bare gerne vil have en ekstra lille hjælp med at holde balancen i hverdagen.

En stok er rigtig for dig, hvis du blot har brug for en smule balance på længere ture, men der findes også stokke, der er lavet til at hjælpe dig med balancen, hvis du har brug for mere støtte. Der er altså forskel på stokke, og dem vil vi gerne se nærmere på.

Små problemer med balancen

Hvis du oplever små problemer med balancen fra tid til anden, skal du gå efter en stok, der giver dig en lille smule støtte.

Når du begynder at tvivle på balancen, kan det også sætte sig psykisk og gøre det svært for dig at turde at gå ud. Derfor er det smart med en stok, der giver en smule støtte, så du kan have ro i sindet og frit bevæge dig rundt.

Her er særligt en vandrestav eller en stok i carbonfiber godt for dig. Sidstnævnte kan foldes sammen i tasken og vejer nærmest ingenting, så den kan tages i brug efter behov. Fælles for dem er, at de blot giver let støtte.

Brug for mere støtte

Hvis du har behov for ekstra støtte, og ikke føler dig sikker med at gå uden at have støtte, findes der firbenede stokke, der giver ekstra meget støtte og som særligt er til dig, der gerne vil have øget støtte til din balance.

Der findes altid en stok til dig, og vores gode priser gør det muligt for dig at få mobiliteten tilbage i livet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *