Hvordan bruger man selvbrunere for et naturligt resultat?

Med selvbrunere kan du få et naturligt og sommerligt glød hele året. Mange af os har dog også set eksempler på unaturlige og i nogle tilfælde orange resultater af selvbrunere, hvilket naturligvis afskrækker nogle fra at bruge produkterne. Der er dog heldigvis nemme måder at sikre at selvbrunere giver dig et naturligt og smukt resultat. 

Undgå en orange effekt fra selvbrunere

Vi vil alle for alt i verden gerne undgå at få en orange effekt fra selvbrunere. Selvbrunere skal nemlig helst give et naturligt og smukt glød. For at undgå at få en orange effekt, så gå efter produkter, der ikke indeholder caroten, som ofte er det produkt, der giver en orange effekt. Du kan eksempelvis tage et kig på de luksuriøse produkter fra Marc Inbane, der fremstilles med naturligt farvestof i stedet for caroten. 

Vælg produkter, der er nemme at påføre

Ved rigtig påføring af selvbrunere undgår man pletter, man får en naturlig farvetone og man fordeler farven jævnt over huden. Det kan dog lyde svært at opnå dette resultat, men det behøves det ikke være. Der er mange forskellige produkter, så man nemt kan prøve sig frem og finde den metode, som man personligt finder nemmest at bruge. Nogle synes at self-tanning sprays er nemmest at bruge, fordi man ikke skal røre ved produktet. Disse giver dog en tydelig glød med det samme, som nogle vil mene er for meget. I stedet for kan man bruge en mousse, som man kan fordele jævnt ved at bruge en selvbruner handske og påføre moussen med cirkulære bevægelser. Derudover kan man også vælge selvbruner dråber, hvor et par dråber tilføjes til en body lotion eller ansigtscreme. Med dråberne kan man altså nemt justere mængden og dermed farven af selvbruneren. 

Selvbrunere er for alle

Selvbrunere kan bruges af alle, uanset hvor bleg du er. Selv på meget blege personer kan selvbrunere sagtens give et naturligt look. I de fleste tilfælde kan farven nemlig nemt justeres.