Mindre skadeligt end rygning

e-cigaret

E-cigaretter er yderst populære. Du har stensikkert set en masse ryge af e-cigaretter, eller e-smøger, på gaden, hvis du ikke selv gør det. E-cigaretter er i den grad blevet en trend, men er det kun det, de er? Hvis man er ryger af almindelige tobakscigaretter, så ved man også hvor sundhedsskadeligt, det er. Det kan man mindske ved at trappe ned på sin nikotinafhængig, eller simpelthen gå efter helt at kvitte rygningen, med en e-cigaret.

Fordel for dig, der prøver at stoppe med at ryge

Ved køb af e-cigaret stopper du dog ikke med at ryge. Du stopper dog med at ryge tobak, men erstatter tobakken med damp. Damp er i modsætning til tobak ikke sundhedsskadeligt for dig og dine omgivelser. Derudover undgår du ved at trappe ned eller helt kvitte rygningen:

  • Tobaks- og røglugt
  • Misfarvning af tænder og fingre
  • Nikotinafhængighed
  • Yderligere sundhedsmæssige risici

De fire ovennævnte ting er nok de største hager ved at være tobaksryger.

Hvad vil en e-cigaret give dig som ryger?

Med en e-cigaret undgår du at påfører din krop den skade som er tilfældet ved fortsat rygning af tobak. Som nævnt tidligere danner en e-cigaret damp fremfor tobaksrøg. Denne damp kan dufte behageligt, da man kan få forskellige smage af den. Dette kaldes e-væske. Du undgår misfarvning af dine tænder og fingre på sigt, samt du har mulighed for at købe e-cigaretter både med og uden nikotin. Køber du med nikotin, kan du også selv regulere nikotinen. Du kan købe e-cigaretter på Esug.dk.

Hvordan er en e-cigaret opbygget?

En e-cigaret fungerer således, at der er:

  • Et batteri 
  • En atomizer 
  • Et filter/mundstykke
  • E-væske

Disse fire komponenter udgør en e-cigaret. Batteriet skal man sørge for at holde opladet med en oplader, der selvfølgelig medfølger ved køb. Batteriet leverer nemlig strøm til atomizeren. Hernæst varmer atomizeren e-væsken op, så du kan trykke på en knap, inhalere og få din damp. Dampen, du inhalerer, føles som almindelig tobaksrøg, så du vil stadig føle, at du ryger, blot uden alle bivirkningerne. Køb en e-cigaret og mærk glæden ved at kunne lade vær at ryge tobakscigaretter. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *