Sådan laver du en anderledes og smagfuld Mojito drink

Mojitoen er en gammel traver når man taler om cocktails, og stort set alle kender til den berømte drink der med sin syrlighed og skarphed er en lækker drink om sommeren. Man kender normalt mojitoen som en drink hvor der indgår hvid rom, danskvand, rørsukker, mynte og lime, men det kan også nogle gange være sjovt at prøve mojitoen med nogle andre ingredienser for at prøve noget anderledes. Jeg har derfor lavet en lille drinks guide til dig som ønsker at forny den gamle Mojito lidt så du kan prøve nogle nye varianter af den lækre drink!

Mojito med gin – lækker og sommerlig!

Hvis du har mod på at prøve noget helt andet, så er det et sjovt twist at skifte den lyse rom ud med gin. Gin har nemlig en helt vild lækker smag som de fleste kan lide. Hos Slikforvoksne.dk kan du køb gin og de har sågar også en masse forskellige gin mærker som du kan vælge imellem. Køb gin hos slikforvoksne.dk og få leveret din gin lige til døren! Måden du laver din mojito med gin er ved at skifte rommen ud med gin og samtidig tilføje lidt æblejuice udover de normale ingredienser som naturligvis stadig skal i. Ginen og æblejuicen er helt afgjort et lækkert touch til en ellers normal og klassisk mojito. Top den med nogle lækre mynteblade og så har du en lækker og velsmagende gin mojito! 

Mojito med blåbær – giv din mojito nyt liv!

En anden lækker variant af den klassiske mojito, er mojito med blåbær som ud over en anden smag også giver et helt andet udseende til drinken. Denne drink får nemlig en super stærk og flot rødlige farver som et blåbær nu engang udskiller – og så smager den bare helt outstanding. De samme grund ingredienser gør sig stadig gældende i denne variation, dog skal der naturligvis blåbær i denne drink. Blåbærerne skal presses med en morte og proppes nederst i cocktail glasset. Som pynt til denne drink kan der lægges nogle blåbær på toppen sammen med nogle friske og lækre mynteblade.