Sover din baby heller ikke? så er en slyngevugge med motor guld værd

Baby der sover

En urolig og grædende baby kan være hårdt – især om natten. Det er ikke en hemmelighed, at vi alle har brug en god nattesøvn, inklusiv din baby. Men åh, hvor kan det være svært nogle gange. Og vugning og amning i flere timer kan simpelthen gøre nætterne ekstra hårde på den lange bane, især hvis den lille vågner lige så snart du stopper med at vugge. Men det er der selvfølgelig en løsning på. En slyngevugge med motor fra www.moonboon.dk er nemlig for dig, som står og vugger dit barn hver nat. Den sørger for at dit barn blive vugget hele natten – eller hvor længe der nu er behov for. Og du behøver at gøre noget. Så kan både du og din lille få en dejlig og god nattesøvn. 

Behøver jeg en slyngevugge med motor?

Nej. Hvis du har en skøn baby, der bare lige har behov for vugning til at falde hen i drømmeland, men ikke vågner når du stopper, så kan du nøjes med en helt almindelig slyngevugge. Den fungerer nøjagtig på samme på som en med motor – her skal du bare selv vugge den lille indtil de falder i søvn. Så dit barn får præcis den samme fornemmelse af at være i livmoderen uden motor – som det barn, der har en slynge med motor. Husk at det altid er en god idé at svøbe dit barn, inden du lægger det i slyngevuggen – så føles det bare en dejligere og mere betryggende for den lille. 

Hvis dit barn har refluks, er en slyngevugge måske også noget for dig

Søvnløse nætter er ikke kun noget forældre oplever, når de har urolig babyer eller en baby med kolik. Nej, en baby med refluks kan være lige så urolig om natten, og have lige så meget brug for en slyngevugge som andre. Faktisk så anbefales en slyngevugge til baby med refluks, da den omslutter baby og giver en vuggende bevægelse, der gør det nemmere for den lille at slappe af. Det er bare nemmere for dit barn at falde til ro i en slyngevugge – og i vuggen er dit barn hoved en smule hævet, så risikoen for refluks minimeres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *