Tag sikkert på arbejde med en overfaldsalarm

Når du er ude og have en god aften med vennerne i nattelivet, så er det hyppigt at der kan forekomme misforståelser mellem fulde mennesker, som i værste tilfælde kan dette føre til farlige overgreb. Disse overgreb er noget man tit oplever at høre omkring i radioen eller nyhederne. Selvom at en stor del af disse overgreb finder sted i nattelivet, så er det langt fra alle som foregår i indre by. Vi har en masse jobs og arbejdspladser hvor de enten arbejder alene om natten, eller også arbejdet de et sted med aggressive mennesker. Det kan føre til en masse ubehagelige situationer, som i sidste ende kan lede til at man håber på en form for hjælp. Det kan du nu få med en overfaldsalarm fra StellaSafe

Behovet for overfaldsalarm

På arbejdspladser hvor man står meget alene, så giver en overfaldsalarm en ekstra sikkerhed til dine medarbejdere. Når man står alene, så kan det gå meget hurtigt fra at man føler sig sikker, til pludselig at føle at man er i fare. Det er denne ekstra sikkerhed som denne overfaldsalarm giver dig. Derfor kan jeg godt lide at kalde det en tryghedsalarm. 

Behovet for brug af en overfaldsalarm kommer, når du eller en af dine medarbejdere/kollegaer bliver generet af en, og derved kan tilkalde hjælp hurtigst muligt. Disse udsatte arbejdspladser er netop dem, som Stella Safe har i sinde at hjælpe. De har igennem flere år arbejdet med overfaldsalarmer der har indbygget GPS, og tilbyder ved få tryk, en direkte forbindelse til en kontrolcentral der har bemanding 24 timer i døgnet i alle af ugens 7 dage. De er kommet så langt, at du nu har 3 forskellige typer af en overfaldsalarm på markedet. Disse produkter har en GPS-lokalisering der er utrolig pålidelig, da produkterne her skal være med til at redder liv. De alle er lavet i et mere eller mindre diskret design, der gør at gerningsmanden/gerningsmændene ikke opdager, at der er blevet kaldt efter hjælp. Det kan nemlig i mange tilfælde ende med at den pågældende gerningsmand/mænd bliver mere aggressiv, hvis de opdager at der er blevet tilkaldt hjælp. Derfor vil en overfaldsalarm give alle den ekstra form for tryghed, som man har brug for i nattelivet. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *