Træt af kedelige madkasser?

Hos www.littlehappy.dk kan du finde et kæmpe udvalg af YumBox madkasser, som sætter farve på frokosten. Udover at madkasserne har mange flotte farver og motiver, så er de også praktiske miljøvenlige. Madkasserne fra YumBox er fri for det hormonforstyrrende stof bisphenol og phthalater. Derudover er de indrettet sådan, at man ikke behøver sølvpapir, film eller lignende, hvilket er godt for både børnene og for miljøet. Madkasserne er derudover inddelt i rum, og madkassernes låg er lufttætte, da de er lavet med silikonefuger. Madkasserne er derfor et must-have til frokosten, udflugten eller en tur på farten.

Den lille sult eller den store frokost?

I Little Happys sortiment finder du madkasser fra Yumbox i forskellige størrelser, inddeling af rum og mange farver. På den måde kan du pakke en madkasse med til det enkelte formål, om du skal have pakket en lille snack til eftermiddagen, eller lave en større frokost til en udflugt. Hos Little Happy finder du madkasser med 3, 4, 5 og 6 inddelte rum. På den måde kan du også variere maden i madkassen, så rummene bliver fyldt op med forskellige madvarer. Ved at placere maden direkte i rummene uden det bliver pakket ind, øger du også lysten til at spise, ved at du kan se alt maden og farverne fra starten af. Lidt tomater i det ene rum, en rugbrødsmad, en håndfuld nødder – mulighederne er endeløse. Og når man er ved at være i bund med maden, så kommer der stille og roligt et motiv frem i bunden af madkassen. Udover forskelligt antal ruminddeling i madkasserne, så fås de også i forskellige størrelser, så det passer til hele familiens behov.

Gå på opdagelse af Little Happys udvalg fra Yumbox, og bliv inspireret til at sætte farve og motiver på hverdagen, udflugten eller den lille snack. Der er noget til enhver smag, og både børn, voksne og unge kan bruge de smarte og praktiske madkasser. Det er nu slut med at få spaghetti kødsovs ud i tasken, du kan trygt og sikkert lægge din mad i rummene og vide at det forbliver der!