Vælg den rigtige ejendomsmægler

Jeg kan umuligt være den eneste, der synes boligmarkedet kan være uoverskueligt til tider. Min familie og jeg har lige købt ny lejlighed på Amager Strand. Men det har taget næsten et år, at finde den rigtige lejlighed. Vi har prøvet mange forskellige ejendomsmæglere, og jeg må være ærlig, der er godt nok mange salgsorienterede mæglere derude. Jeg ved godt en ejendomsmægler lever af at sælge i højere grad end mange andre sælgere gør, men derfor kunne det være rart, men en mægler der lyttede til en. Vi var som sagt igennem mange mæglere før vi fandt den rigtige, for os.

Det var først da vi fandt en erfaren ejendomsmægler på Amager, MMliving, tingene begyndte at flaske sig. Vi kunne mærke med det samme, at der blev lyttet til hvad vores ønsker og krav var, frem for de havde salg som første prioritet. Vi havde flere møder og fremvisninger af forskellige lejligheder, og vi følte os ikke på noget tidspunkt presset til, at købe noget. Vi ville bo på Amager og det skulle være nybyggeri, så mægleren fra MMliving, tog os med forskellige steder i Ørestad og i området omkring Amager Strand. Endelig efter et par ugers søgen fandt han en lejlighed, nede ved Amager Strand, som var den perfekte for os.

Nybygget lejlighed i skønne omgivelser

Det er en lejlighed på 6. sal i et helt nybygget lejlighedskompleks, med en lækker udsigt over vandet, ude fra vores altan. Vi havde et ønske om at komme så højt op som muligt, så vi kunne få en god udsigt, at det så bliver en udsigt over vandet, er jo bare fantastisk. Et krav vi havde var, at lejligheden skulle være lys med mange vinduer, og det er lige præcis hvad den er. Der er et kæmpe vinduesparti i stuen, der lyser hele stuen og køkkenet op, det eneste minus er der nok bliver meget varmt om sommeren. Apropos sommeren, så kan vi gå til stranden på under 5 minutter, det ser vi meget frem til og det tror jeg også lillemanden bliver glad for.  

En ejendomsmægler der kan anbefales

Så hvis du skal til at købe bolig eller sælge for den sags skyld, så kan jeg virkelig anbefale MMliving. Det var helt igennem en god oplevelse fra start til slut. Specielt nu hvor vi har været så mange forskellige ejendomsmæglere igennem, så kan vi virkelig se hvor stor en forskel der kan være. Både min kone og jeg, kan ihvertfald stå inde for dem og uden tøven anbefale dem til andre.