Vores billige afbudsrejse til Alanya

Jeg sad forleden og søgte på billige afbudsrejser til Alanya, og her faldt jeg over et virkeligt fedt tilbud, som jeg simpelthen ikke kunne sige nej til. Selskabet jeg købte hos, hedder DUF-Rejser, og de havde en masse last minute afbudsrejser, som simpelthen ikke kunne betale sig ikke at købe. Derfor købte mig og kæresten hurtigst muligt en rejse til Alanya, så vi kan få oplevet Tyrkiet, og alt hvad Middelhavet har at byde på.

Alanya har alt det Danmark ikke har!

Alanya er jo kendt for deres høje temperaturer, lækre vejr, lange sandstrande, gode mad og pulserende byliv – især i turistbyerne! Vi er jo ikke så gamle endnu, og vi kan sagtens tage i byen sammen, så det er helt klart også noget af det vi skal opleve dernede. Jeg har nemlig hørt at bylivet i Alanya skulle være ret vildt!

Vores rejse til Alanya er allerede i slutningen af maj, så vi skal jo nærmest snart allerede til at pakke og gøre klar. Siden det er en så billig rejse til Alanya, kan vi også bruge det vi hver har sparet på lommepenge, i stedet for at skulle starte fra nul. Jeg tror ca. vi sparede 1500 kr. hver på vores rejse. Det er selvfølgelig ikke nok til hele turen, men det er da en god start på de første par ture i byen og restaurant.

Rejs med DUF!

Som jeg nævnte før, er det DUF-Rejser, vi købte rejsen igennem. Derfor, skal vi selvfølgelig også opleve nogle af de arrangementer de arrangerer når vi kommer derned. Jeg har allerede besluttet mig for at vi skal prøve partybåden, pubcrawlen og poolparty! Det er ligesom de flotteste og sjoveste aktiviteter på turen, går jeg ud fra.

Når vi rejser til Alanya, er noget af det første jeg skal prøve dernede helt klart deres gode tyrkiske mad, som hele verden er kendt for. Jeg har nemlig aldrig fået en rigtig kebab, som de laver den hernede, og Tyrkiet må vel siges at være kebabbens hjemland.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *