Selskab på Cassiopeia

Jeg stod foran at skulle holde stor fødselsdag og var meget i tvivl om hvordan det hele skulle løbe af stablen. Jeg havde mange overvejelser: Skulle jeg holde selskaber København derhjemme, lave maden selv, invitere folk ud og spise, invitere dem på landet og holde festlighederne der. Der var meget at tage højde for. Fra en veninde hørte jeg om at man kunne holde selskab på Cassiopeia København. Cassiopeia er en restaurant ved vesterport og Det Ny Teater. Min veninde sagde at det var et af de bedste spisesteder ved Vesterport. Cassiopeia er en stor restaurant på Gammel Kongevej centralt placeret i København. Cassiopeia ligger rigtig godt så hvis du er på jagt efter en restaurant ved søerne, brunch på Vesterbro, brunchbuffet København, eller selskaber i København så bør du kigge på Cassiopeia. De har den bedste brunch på Vesterbro og flotte selskabslokaler i København. Det er oplagt hvis du skal holde selskab i København eller hvis du leder efter en god Gammel Kongevej Cafe.

restaurant
A toast over a dinner

Fest på Cassiopeia

Jeg tog og holdt min fødselsdagsfest på Cassiopeia og det var en stor succes. Det var et herligt selskab i København og lige efter mine ønsker og forventninger. Gæsterne hyggede sig meget og jeg var ellevilde med maden. Jeg havde planlagt det med køkkenchefen og jeg synes han kom med nogle fortrinlige forslag, som jeg ikke kunne afslå. Restaurant ved Vesterport levede rigtig godt op til mine forventninger. Hvis jeg havde ikke havde valgt at invitere dem til middag om aftenen, havde jeg nok valgt at invitere dem til brunch buffet Vesterbro, da deres brunch over skulle være i en klasse for sig. Jeg vil anbefale dig hvis du skal holde selskaber i København, barnedåb brunch i København eller at vælge Cassiopeia. Det er styr på tingene og de ved hvad de laver. Du kan låne dig tilbage og nyde tilstedeværelsen med gæsterne du har inviteret og lade personalet gøre hvad de er bedst til. Nemlig at servere til dine selskaber i København.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *