Ny tandlæge i København

Jeg har fået mig en ny tandlæge i København efter jeg er flyttet hjemmefra. Jeg sætter pris på en tandlæge der ligger tæt på hvor jeg bor, så jeg ikke skal brug alt for lang tid til at tage til tandlæge i København. Jeg er glad for min nye tandlæge i København og de to gange jeg har været der, har der ikke været noget at klage over. Jeg har aldrig haft noget imod at gå til tandlæge og ved hvor vigtigt det er at passe på mine tænder. Jeg børster dem altid 2 gange om dagen og bruger også ofte tandtråd. Min nye tandlæge i København ligger lige ved siden af Københavns Hovedbanegård og derfor er det nemt at kommer frem og tilbage fra tandlægen, og videre til næste ærinde.

Skånsom behandling

Anden gang jeg var hos min nye tandlæge i København skulle jeg have lavet et hul og det var selvfølgelig vigtigt at få klaret det, så det ikke udviklede sig og blev større. Jeg fik en super god behandling af min tandlæge i København og med det mener jeg det var en skånsom behandling. Jeg blev bedøvet og kunne derfor ikke mærke boret men kun høre det. Efter nogle få minutter med boring, fyldning og laser, så fyldet sad fast var jeg færdig. Det var en god oplevelse og jeg vil gerne anbefale min tandlige i København til jer andre. Det er PLUS1 Tandlægeklinik i København.

Gode omgivelser

Udover at det var en god behandling er det og yderst kompetente medarbejdere og professionelle kræfter der arbejder på klinikken. De er gode til at sørge for at tingene bliver gjort ordentligt og jeg er af den opfattelse at mange andre også har det på samme måde med min tandlæge i København. Man føler sig velkommen når man træder ind på klinikken og bliver budt velkommen og kan tage plads i venteværelse et kort øjeblik inden man skal til tandeftersyn eller behandling. Det er altid til tiden når man bliver behandlet, og ikke når med at de bliver forsinkede, så jeg skal sidde og vente og spilde tiden. PLUS1 Tandlægeklinik er en super tandlæge i København

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *