Fandt mine herre cargo bukser

Jeg har i nogen tid gerne vil have mig et eller 2 par nye carcobukser til herrer. Jeg har kigget lidt rundt efter cargo bukser tilbud og fandt at det havde de hos Molecule. Jeg så at de havde 2 par cargobukser til 800 kr. så jeg måtte slå til med det samme. Efter et par dage lå de i postkassen og jeg skulle straks prøve dem. De passede lige som de skulle – godt store og med lommer så der var plads til at bevæge sig og have ting med sig. Jeg brugte størrelsesguiden på websitet, og det var godt den var der, så jeg kunne tage en beslutning om hvilken størrelse jeg skulle vælge til mine cargobukser. Jeg har valgt et par cargobukser til herrer i grå og et par i helt sort. Jeg tager dem gerne på nogle gange når jeg er ude i naturen eller laver arbejde udendørs derhjemme. Cargobukserne er ikke så sarte og det er ikke så nemt at se hvis de bliver beskidte, da de er lidt rå i stoffet. Cargobukserne er inspireret af det Thailandske militær og produceret i høj kvalitet så, der er mulighed for at bevæge sig i dem. Der er ydermere meget nemt at have en masse ting med sig uden at skulle have det i hænderne med carmo bukser herrer, da der er en hel masse lommer til forskelligt grej. Jeg har købt dem på https://molecule.dk/.

camouflagefarve til cargobukser

God bevægelighed i cargobukser

Det jeg især godt kan lide ved cargobukser er at der er en stor bevægelighed i dem og de sidder ikke stramt som et par almindelige jeans. Bevægeligheden gør dem super behagelige og at jeg ikke bliver træt af at have dem på, og at jeg ikke får lyst til at tage andre bukser på når jeg kommer hjem.  Jeg vil helt sikkert anbefale Molecule at købe cargobukser hos. De har en god service og hurtig levering. Også er kvaliteten bare super god. Cargobukserne er holdbare og passer godt i størrelserne mens de holder til at blive brugt udendørs eksempelvis i skoven. Cargobukser fra Molecule er et super produkt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *