Den store indretningstrend 2018: Design plakater

Design plakater vinder for alvor frem i 2018, hvor de næsten er blevet et must-have i et moderne indrettet hjem. Design plakater har været på markedet i mange år, og det er kun blevet mere og mere populære med tiden. Hos Permild og Rosengreen kan du finde design plakater i alle størrelser og ikke mindst motiver. Inden du vælger, bør du dog gøre op med dig selv, hvor store de skal være. Hvor skal de hænge, og hvor mange vil du have?

Design plakater i stuen

Det er nok det mest logiske og oplagte valg, når du skal til at købe design plakater. Du vil nok placere dem i stuen. I stuen er design plakater også i den grad et must-have – særligt hvis du har hvide og bare vægge. Med et par lækre og moderne design plakater kan du skabe ekstra stil i dit hjem uden den store indsats. Med en flot ramme og et søm i væggen kan du skabe en hjemlig følelse med masser af personlighed.

Har du en større stue og masser af vægplads, vil vi anbefale, at du supplerer en stor plakat med en lille plakat ved siden af. Du er næsten nødt til at se det, før du kan forstå, hvilken effekt, det giver. Det bliver bare meget federe, end hvis du kun har én plakat midt på en bar, hvid væg. Hæng dem lidt forskudt, så den store hænger lidt over den lille.

Og motivet? Her kan du slå dig løs. Vælg et motiv, du synes er pænt. Vælg noget, du gerne vil se på, når du har mig-tid. Vælg gerne et motiv med personlighed. Du kan helt sikkert finde flere design plakater, som du kan relatere til på den ene eller den anden måde.

Grafisk design plakater i køkkenet

Og i entréen og i soveværelset. Ja, du kan endda hænge dine grafisk design plakater på badeværelset! De passer ind alle steder og vil kun skabe liv i det enkelte rum. I køkkenet er det oplagt med grafisk design plakater, der forestiller noget madlavning. Grafisk design plakater, der forestiller mad og madlavning er næsten et helt marked for sig selv. Der findes altså ingen grænser for, hvordan du kan indrette resten af hjemmet.

Disse grafisk design plakater kan forestille alt fra Nasa til den berømte Kay Boyesen abe til berømte billeder i farve og sort / hvid, Bor du i et hjem, hvor alle dine møbler enten er hvide eller sorte, så vælg gerne nogle grafisk design plakater, der er lidt farverige. Vi forstår godt behovet for, at møblerne skal passe sammen, men der er altså også behov for lidt kontrast. Med farverige grafisk design plakater kan du give hjemmet lidt farve, uden det går udover din moderne og minimalistiske indretningsstil. Faktisk komplimenterer disse farverige grafisk design plakater din moderne indretningsstil. Der er en grund til, at de kaldes design plakater. Og der er også en grund til, at disse grafisk design er blandt de største indretningstrends i 2018.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *