Entreprenører bruger elektroniske låse til hoveddøre på byggepladserne

Den teknologiske udvikling er i høj fart i øjeblikket. Det kan ses alle steder i verden. Men det er ikke alle steder, hvor det er lige bemærkelsesværdigt. Jeg tror f.eks. ikke der er mange af jer, som er klar over, at en elektronisk lås til hoveddøren, har været med til at effektivisere en hel branche. BEKEY er virksomheden bag dette nøgleadministrationssystemet, som i dag er blevet fast inventar på mange byggepladser rundt omkring i Danmark. Hvis du er interesseret, kan du læse meget mere om hvordan en elektronisk lås til hoveddøren fungerer her: https://bekey.dk/.

På en byggeplads er håndtering af fysiske nøgler oftest et logistisk helvede. Om det er nybyggeri eller renoveringsarbejde, så kræver det med stor sandsynlighed adgang til en del boliger undervejs. Det vil sige entreprenørerne har en masse håndværkere rendende rundt med nøgler for, at komme ind i de boliger de skal bruge adgang til, før de kan udføre deres arbejde. Med BEKEY’s elektroniske lås til hoveddøren er dette lige pludselig ikke et problem længere. Låsesystemet, som bliver monteret direkte på den eksisterende lås, kan låses op via en smartphone. Håndværkere og entreprenøre kan derfor blive 100% fri for fysiske nøgler de steder, hvor der er implementeret elektroniske låse til hoveddøren.

Sådan et låsesystem er blevet yderst populært hos mange entreprenøre. Det er både effektivt og betyder færre omkostninger. Håndværkere skal ikke længere først til lokation A for at hente nøgle, så de kan udføre deres arbejde på lokation B. De får adgang til de boliger de skal have adgang til, via en app. Grundet den tidligere omtalte teknologiske udvikling, har alle i dag en smartphone på sig, hvorfor det er en effektiv løsning med en elektronisk lås til hoveddøren.

Et låsesystem der giver færre problemer og færre omkostninger

Låsesystemet er blevet en foretrukket løsning blandt mange entreprenøre. Det skyldes at en elektronisk lås til hoveddøren, potentielt kan give færre hovedpiner og færre omkostninger. De færre hovedpiner kommer af, at der ikke længere er nogen fysisk nøglehåndtering. En stor del af logistikken på byggepladser i dag, hvis  man ser bort fra brugen af elektroniske låse til hoveddøren, er nøglehåndtering. Man er i høj grad afhængig af fysiske nøgler og en mistet nøgle kan skabe store problemer. Derfor er BEKEY’s låsesystem en eftertragtet løsning. Hvis håndværkere eller entreprenøre mister en nøgle, skal der først og fremmest betales for en ny, plus der skal bruges en masse unødvendig tid i forbindelse med, at få skaffet en ny nøgle. Alt dette kan undgås med elektroniske låse til hoveddøren.

Allerede i dag, er de elektroniske låse til hoveddørene fra BEKEY en foretrukken løsning hos mange entreprenøre. Det forventes at disse tal vil stige, da låsesystemet fikser mange af de udfordringer de møder i hverdagen. Noget andet som gør en elektronisk lås til hoveddøren ideel for en byggeplads er, at de kan genbruges. En byggeplads er en midlertidig arbejdsplads for en entreprenør, før de skal videre til den næste. Det er der taget højde for, da låsesystemet kan tages ned og genbruges som ny, et nyt sted.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *