Find spisebordsstolene som vil gøre din spisestue til dit yndlingsrum

Man skal ikke underkende vigtigheden af spisebordsstole! Man sidder der igennem alle måltiderne – og så er det også her at ens gæster sidder til diverse fødselsdage og andre store begivenheder, og derfor er det selvfølgelig vigtigt at stolene er flotte og ikke mindst behagelige at sidde i. Den perfekte spisestol er selvfølgelig også subjektiv, og kommer naturligvis også an på blandt andet smag og stil i resten af rummet, men der er selvfølgelig nogle klassikere som næsten vil gå rent ind i ethvert hjem. Stolene er fundet på Casanova Furniture, da der på denne hjemmeside er et stort udvalg af flotte stole i lækker og god kvalitet. Det bedste ved det hele er også at man kan bestille stolene online og så bliver det leveret lige til døren!

Vitra – Eames stolene – til det moderne hjem

En af de mest populære spisebordsstole for tiden, er naturligvis den smukke og indbydende Vitra Eames Plastic Side stol. Vitra Eames Plastic Side stolen har virkelig taget danskerne med storm de senere år, og det er derfor også en af deres absolut mest berømte designs! Stolen, der er inspireret af det franske Eiffeltårn, fremstår let og luftig men er samtidig også enorm stabil og robust hvilket gør Vitra Eames stolen til den perfekte spisebordsstol! Du kan få Vitra Eames Plastic Side stolen i en masse forskellige farver og du kan se et stort udvalg af Vitra Stole her!

CH24 Y-stolen – til det klassiske hjem

Y-stolen er en gammel traver inden for spisebordsstole kategorien, og det er der bestemt også en grund til! Y-stolen er nemlig et dansk designikon og er enormt smuk med den flettede overflade (som faktisk er flettet i hånden) og de smukke linjer som gør stolen smuk og indbydende at se på. Stolen er både en spisebordsstol, men kan også sagtens bruges i andre sammenhæng hvor den passer perfekt som en “flyder-stol” som man kan slappe af i. Så hvis du ønsker en robust og slidstærk stol som kan bruges til både spisebordet og i stuen, så ville jeg helt afgjort vælge at anskaffe mig en Y-stol.