Sådan finder du det mest behagelige undertøj

Du har det på hver dag – så selvfølgelig skal det da være behageligt at have på! Jeg taler naturligvis om undertøj, som mange gange kan være en ubehagelig affære (især når man taler om undertøj til kvinder), og tit og ofte går man på kompromis med komforten fordi man prioriterer udseendet på undertøjet langt højere. Men det er heldigvis muligt at finde noget ekstremt lækkert og ikke mindst fint undertøj som både er behageligt at have på, men som også er en fryd for øjet! Selvom det måske umiddelbart lyder for godt til at være sandt, så frygt ej – jeg har nemlig lavet en guide til dig om hvordan du kan finde det mest behagelige undertøj uden at du behøver at gå på kompromis med udseendet.

Vælg lækkert og blødt materiale

Når du skal finde behageligt undertøj er det først og fremmest vigtigt at se på hvilket materiale som det udvalgte undertøj er lavet af – der er naturligvis nogle materialer som er mere behagelige end andre materialer. Personligt kan jeg helt afgjort selv anbefale et materiale som er forholdsvist undervurderet på det danske marked men som jeg synes fortjener et shout out – jeg taler selvfølgelig om bambus som er enormt blødt og ikke mindst yderst behageligt at have på. Når man er iklædt undertøj af bambus materiale, så mærkes det også næsten som om at man ikke har noget undertøj på fordi det er så strømlinet ens krop. Jeg giver derfor mine varmeste anbefalinger til bambus hvis man ønsker noget lækkert og blødt undertøj. 

Vælg undertøj som har en behagelig pasform

Det er bestemt heller ikke alle former for undertøj som er behageligt at have på – dette skyldes dog ikke materialet, men mange gange kan undertøjet have en forkert pasform som ikke er behagelig for dig. Find derfor ud af hvilket pasform på undertøjet du finder allermest komfortabel, og hold dig til denne form! Blandt underbukser er der blandt andet pasformer som hipsters, g-strenge eller måske briefs, og det er i høj grad en smagssag hvad der passer bedst til dig og til din krop.