Skal du have laser hårfjerning? Dette skal du forberede dig på!

Ønsker du også at have den evige følelse af at være glatbarberet hele tiden? Så er permanent hårfjerning en behandling lige til dig. Ved hjælp af laserbehandling kan du nemlig få bugt med dine hår uønskede steder nemt og effektivt! Måden permanent hårfjerning fungerer på, er ved at en behandler fører laserstråler på de ønskede områder på huden. Laseren har den evne, at den kan trænge ned under hudens overflade og ned i hårsækkene, hvor den så brænder hårsækkene ved ca. 70 grader. Behandlingen skal dog gentages omkring 4-8 gange alt afhængig af hvor modtagelig din hud er over for behandlingen. Der skal dog gå ca. 6 uger pr. session, og dette skyldes blandt andet at huden skal have hvile efter laseren. 

Der er nogle ting du skal være opmærksom på og forberede dig på såfremt du ønsker at få permanent fjernet dine uønskede hår gennem laserbehandling.

Ingen sol op til behandlingen

Det er meget vigtigt, at du ikke får sol 6 uger inden din behandling. Det skyldes nemlig, at solen brænder din hud og du risikerer derfor permanente brændemærker på din hud hvis du opholder dig i solen. Det er derfor anbefalelsesværdigt at du påbegynder din hårfjerning laser i efteråret eller vinteren, så du undgår for mange UV-stråler – og så kan du også være fit for fight uden uønsket hår når sommeren tager sit indtog! Man anbefaler også, at man undgår selvbrunende cremer en uge op til behandlingen.

Effekten og holdbarheden af behandlingen

Effekten af din behandling med laser afhænger af en masse forskellige ting. Ved din første behandling med laser vil du opleve at de efterfølgende 2 til 3 uger vil være stort set hårfrie. Efterhånden som du vil modtage flere behandlinger vil du opleve at der går længere tid hvor du er hårfri. Når du er helt færdig med alle behandlinger kan du regne med at dine hår er forsvundet i 9 til 12 måneder, og herefter vil det så være optimalt med et par enkelte vedligeholdelsesbehandlinger for et vedvarende resultatet. Men dette veksler meget fra person til person.