Foråret byder på Rains regnjakker

Nu er der ikke lang tid, til marts melder sin afsked, og vi går april måned i møde. Det ses dog ikke helt på vejret, selvom vi heldigvis er begyndt at få temperaturer over frysepunktet. Det betyder dog også, at vi snart skal vænne os til regn. Sådan er det at bo i Danmark, så hvorfor ikke sætte lidt farve på det kedelige vejr, vi går i møde? I dette indlæg har vi anmeldt de kendte Rains regnjakker samt den populære Rains rygsæk, så du ved, hvilken du skal vælge, når du gør klar til sommeren.

Rains regnjakker med lufthuller under armene

Særligt os der cykler til skole og arbejde hver morgen ved, hvor anstrengende det er at vågne op til regnvejr. Sidste sommer havde vi dog flere dage med nedbør, end vi havde med solskin. Vi er derfor nødt til at se i øjnene, at de danske regnvejrsdage ikke kan undgås. Dog findes der i dag regnjakker, der både er praktiske og moderne. Heriblandt er der de anderkendte Rains regnjakker, der gør det lidt sjovere at skulle tage regntøj på. Særligt ved disse regnjakker er delvist deres design, men også deres mange fordele. De har for eksempel lufthuller under armene, så du ikke kommer til at svede på cyklen, som du ellers nemt kommer til med almindeligt regntøj.

Rains regnjakker som trench coat

De moderne Rains regnjakker, der kan bindes om livet, er til dig der ikke vil have kedeligt regntøj, bare fordi vejret er kedeligt. Disse Rains regnjakker viser dine kurver og former på de gode måde, så jakken ikke ser ud som et telt. Regnjakken har altså samme model som en trench coat, så det er lige før, du vil få lyst til at gå med den, selvom solen skinner.

Vejledende pris: 750 kr.

De lange Rains regnjakker

Er du ikke til trench coaten, er det måske et bedre alternativ med disse lange Rains regnjakker. Disse Rains regnjakker sidder lidt tættere til kroppen end trench coaten og vil ikke flyve op, når der er vind. Det er altid en fordel med en lang regnjakke, så du kan sætte dig på våde genstande og særligt, hvis du cykler. De lange regnjakker kan fås i alverdens farver. Sådan kan du gøre dig bemærket, selvom vejret er kedeligt, og du “bare” har regntøj på.

Vejledende pris: 700 kr.

Vores favorit: The A-jacket

Som en mellemting mellem trench coaten og de almindelige lange Rain regnjakker kan du også vælge “The A jacket”. Denne regnjakke er også lang og sidder tæt til kroppen som de lange Rains regnjakker. Dog giver den lidt mere kurve, da sidder til rundt om livet. Dette er en oplagt regnjakke til dig, der synes trench coaten er for feminin, men den almindelige regnjakke bliver for kedelig.

rains regnjakker a jacketrains regnjakker a jacket blårains regnjakker a jacket sort

Vejledende pris: 700 kr.

Must-have: Vandtæt Rains rygsæk til regnjakken

Når det regner, er det ikke kun dig, der bliver våd. Hvis du har computeren med på cyklen, risikerer du, at den bliver våd og går i stykker. Det er vi vist nogle stykker, der har prøvet før. Nu kan du også få en Rains rygsæk i vandtæt stof, der sørger for at holde dine værdigenstande tørre. Et absolut must-have, når vi nærmer os de våde måneder!

rains rygsæk

Vejledende pris: 550 kr.