Rejser for unge er det nye sort

Ung rejser – eller ungdomsrejser, som de så fint har fået sit eget udtryk, er blevet det nye sort blandt de festglade unge. Når du som ung rejser med dine venner, har I muligvis nogle forventninger op forhånd. I forventer nok, at I skal i byen og have en masse sjove aftener, der måske bliver lidt vilde. Måske har du også oplevet, at det er blevet lidt for vildt. I hvert fald set i forhold til, hvad der har været acceptabelt for jeres omgivelser. Nu er det ikke bare muligt, men også meget populært at tage på ung rejser. Du kan i dag finde en masse rejser for unge, der ikke bare tillader, men som ligefrem lægger op til fest.

Ung rejser til Sunny Beach og mange andre steder

Du kan finde ung rejser til en lang række destinationer i Europa. Der findes også flere rejseselskaber, der specialiserer sig i ungdomsrejser. DUF rejser og Uptours er to glimrende eksempler på rejseselskaber, der specialiserer sig i ungdomsrejser.

Ung rejser til Sunny Beach

Du og dine venner kan vælge at tage på ungdomsrejse til Sunny Beach. Sunny Beach er oplagt, hvis I gerne vil opleve den meget omtalte festby. Byen er det oplagte rejsemål for ung rejser, fordi der er så mange hoteller at vælge imellem. Disse hoteller tillader alle og får endda sat gang i den daglige fest.

Ung rejser til Magaluf

Er I til de lidt mere rolige omgivelser, hvor I selv kan styre, hvornår der er fest, og hvornår der er fred, kan I vælge at tage til Magaluf Mallorca. Magaluf Mallorca er en rigtig dejlig by til charterrejser. Den har nu også en legendarisk og berømt bargade, der gør det muligt for jer at opleve et natteliv ud over det sædvanlige. Magaluf kan altså være den rette destination for dine fremtidige ungdomsrejser. I hvert fald hvis du gerne vil have en balanceret ferie med fest og afslapning.

Ung rejser til Ayia Napa

I kan også vælge at rette jeres ung rejser mod Ayia Napa i dejlige Cypern. Her kan I også opleve et natteliv, der sætter en høj standard, og byen har over 80 forskellige diskoteker og barer. Desuden er Ayia Napa en rigtig smuk by, og Cypern byder også på en masse seværdigheder. Ayia Napa er altså en oplagt destination for dine ung rejser, hvis I gerne vil opleve noget om dagen og feste om aftenen.

Ung rejser til Golden Sands

Er I vilde med Bulgarien men knapt så vilde med idéen om Sunny Beach, er det også muligt at finde rejseselskaber, der tilbyder ungdomsrejser til Golden Sands. Golden Sands er berømt for deres strand, der er 4 km lang. Jeres ungdomsrejse vil altså foregå i det gyldne sand i dagstimerne. Om aftenen forvandler byen sig til det rene festparadis.

 

Uanset om I er til ung rejser på Sunny Beach, Magaluf eller Ayia Napa, kan I i hvert fald være sikre på én ting: I vil få jer en ferie, hvor I kan feste, så meget I har lyst til. Ungdomsrejser er blevet utroligt populære de sidste par år, og markedet for det er kun i gang med at blive større.