Restaurant ved Det Ny Teater

Jeg elsker at gå i teater. Jeg vil langt hellere en tur i teatret end en tur i biografen. Jeg er blevet specielt glad for Det Ny Teater. Alle de ting jeg elsker ved at gå i teatret, formår Det Ny Teater at forstærke. I et teaterstykke føler man virkelig man er med, det er autentisk og følsomt, ofte får man følelsen af man er med i forestillingen. Lige præcis disse ting er Det Ny Teater, vildt gode til at gengive. Vi er en lille samling af venner, som er entusiastisk omkring teater og har en aftale omkring, at vi skal se minimum en forestilling om måneden. Sidst da vi var i Det Ny Teater, besluttede vi os for at tage et sted hen og spise sammen, på en restaurant nær Det Ny Teater. Vi fandt Restaurant Cassiopeia, som kun lå 5 minutter fra teatret. Ingen af os kendte restauranten på forhånd, så vi gik ind uden nogen forventninger. Hvilket man burde gøre, hver gang man besøger en ny restaurant.

Vegetar restaurant København

Vi blev alle meget positivt overrasket over, både maden og beliggenheden. Restaurant Cassiopeia ligger skjult mellem Planetariet og Det Nye Teater, med udsigt over søerne. Vi kunne gå derhen på 5 min, fra Det Nye Teater. Service var i top, personalet var meget imødekommende og smilende, hvilket jeg synes er meget vigtigt. Men når alt kommer til alt, så er det jo maden man kommer for og her vil jeg også give topkaraktere. Virkelig lækker mad med friske råvarer. Ydermere, får de endnu et kæmpe plus i min bog fordi de tilbyder hele deres menukort som vegetarisk. Det vil sige de kan lave alle deres retter vegetarisk, hvis det bliver ønsket. Med andre ord er det en vegetar restaurant København, hvis du ønsker det.

Oplagt efter en tur i Bremen teater

Nu snakkede jeg meget om, hvor oplagt det var at tage på Restaurant Cassiopeia efter man havde været i Det Ny Teater. Ligeledes ligger Bremen teatret utrolig tæt, lige på den anden side af Gammel Kongevej i forhold til Det Ny Teater. Nu har jeg selv været i Bremen teater flere gang, hvorfor jeg også har søgt restaurant nær Bremen teater, optil flere gange. Så hvis du også er flittig bruger af Bremen, så er Restaurant Cassiopeia et oplagt valg, som spisested efter forestillingen. Oveni ligger restauranten godt i forhold til transport muligheder. Vi ved alle hvor svært og dyrt det kan være at parkere i indre by, derfor kan jeg glæde med at de offentlige transportmuligheder er i top. Både Vesterport station og Hovedbanegården ligger i gåafstand fra restauranten. Derudover kører der flere forskellige buslinjer lige i nærheden også. Vil du alligevel gerne tage bilen, så er der en stor parkeringsplads lige ude foran Planetariet, faktisk forenden af den vej hvor Bremen teatret ligger. Endvidere er der flere forskellige p-huse lige i nærheden, hvor du også kan parkere.