Forkæl dine børn med et nyt legehus i haven

Med et legehus i haven får dine børn deres eget fristed og følelsen af deres eget hus. Der kan de udfolde deres fantasier, om det er at lege købmand, familie, teselskab eller den velkendte ’far-mor-og-børn’ – her er der ingen grænser for, hvad børn kan finde på. Legehuse inviterer til aktiv og social leg, og de fleste børn elsker at tilbringe tid her – det er en sikker vinder. Legehuse kan for dit barn være et drømmehus eller inspirationshus, hvor de får åbnet op for deres fantasiverden. Legehuse har i mange generationer dannet rammen om børns leg i haven. Selvom verden og ungdommen i dag er vokset op i en teknologisk verden med PlayStation, IPad, fjernsyn mm, så er legehuse fortsat populære. Her kan de udvikle deres fantasier, og er et langt bedre valg end diverse elektronik. Så ønsker du at forkæle dine børn, så er legehuse en oplagt mulighed, hvor du kan nyde deres fantasier samt udvikling i naturlige omgivelser.

Ude-leg.dk tilbyder et stort udvalg af legehuse i træ såvel som i plast. Så ønsker du, at give dine børn en ekstra gave, nu hvor foråret og sommeren nærmer sig med hastige skridt, så tag et kig på hjemmesiden. Legehusene i træ findes i forskellige farver, så du kan vælge det, der passer ind i jeres have – om det er i naturlige farver eller mere spraglet. 

Her er eksempelvis Loft 100 legehuset fra EXIT, som med garanti opfylder dine børns drømme, og hvor de kan tilbringe tid alene, med venner eller søskende. Træet i legehuset er 100% kemikaliefrit, og pladerne er formalet med ufarligt vandbasseret maling, og derfor kan du med ro i maven lade dine børn lege i timevis. Det er i god kvalitet, og produceret i asiatisk cedertræ, som er kendt for at være modstandsdygtigt, og derudover er det karakteriseret ved at være glat, så det ikke splinter. Desuden er det let og hurtigt at samle for enhver, selvom det er usamlet, består det af præfabrikerede sidemoduler og tag, hvilket gør processen nemmere. Dette legehus er et af de mange, som bliver tilbudt på markedet, og er en sikker vinder hos dine børn. Det er sundt og miljøvenligt, og taget er vandtæt, så dine børn kan nyde deres lege selv i regnvejr. 

Hælder du mere til at investere i et legehus i plastik, så finder der ligeledes et utal af muligheder på siden. Her er eksempelvis legehuse fra Step2, som er et eventyrligt skovhus i kraftig plast. Step2 er kendt for at udvikle legehuse i høj, kraftig og holdbar kvalitet. Derfor har legehuset en kraftig plast konstruktion, som gør, at det kan holde i mange år. Dette eventyrlige og sjove design, er i naturlige farver og har et landligt udseende med stråtækt tag, vinduer med skodder samt dør med dørklokke. Her er altså sjove, virkelige elementer, og blandt andet klapbord og et tekøkken med vandhane og vask findes inde i legehuset. Dette legehus er ligeledes nemt at samle, men kræver en voksen. 

Lige meget om du vælger legehuse i træ eller i plast, så vil det blive modtaget med glæde, og vil helt sikkert begejstre dine unger – og hvem ønsker ikke det som forældre? Du kan med god samvittighed læne dig tilbage og nyde børnene indtage deres nye, helt eget hus i haven.