Det bedste managerspil er…

Igennem årene har vi set mange forskellige managerspil alt fra fodbold til cykling. Det er en spilgenre som ikke er for alle. Alligevel er det en spilgenre som rigtig mange nyder. Det har man også kunne se på mængden af nye managerspil de seneste år. Men hvilket spil bliver regner for at være kongen inden for genren? Der kan vist kun være én Football Manager. Uden tøven kan jeg sige, at Football Manager en den ubestridte konge af konge af managerspil. Det er også den længste serie af et managerspil. Det nye Football Manager 2019, er der garanteret mange af jer der har spillet allerede. Men ikke alle ved, at spillets historie strækker sig helt tilbage til 1992. Dengang gik det under navnet Championship Manager, men med samme udvikler bag spillet Sports Interactive.

Dét at være den ældste serie indenfor managerspil er ikke en garanti for, at det er det bedste. Det er et klart fingerpeg om, at det er et godt spil, siden det kan blive ved i så mange år. I årenes løb har mange andre forsøgt at vippe Football Manager af pinden, men uden held. Med det nye Football Manager 2019 har de kun styrket deres position, som det bedste managerspil. Flere forskellige har forsøgt, at komme på markedet for fodbold managerspil i løbet af årene, men det er ikke muligt at vælte Football Manager af pinden.

Football Manager 2019, en ny triumf

Football Manager 2019 har været ude et stykke tid nu og det virker som om der er bred enighed om, at 2019 udgaven kun har gjort spillet bedre. Der er nogle få kritiske kommentarer hist og her fra folk der gerne så spillet udvikle sig endnu mere og tænke mere ud af boksen. Men Sport Interactive har fundet en formular der virker og fans elsker. Den har de valgt at følge de sidste mange år og igen med Football Manager 2019. Selvom jeg godt kan se pointen i, at der ikke er kommet meget nyt under solen de sidste par år. Men alligevel kommer der lidt nyt til hvert år, som hjælper spillet i en positiv retning, og stadig holder sig til den formular der virker.

Den største forandring spillet har set de seneste år har været 3D kampene som de tilføjede for år tilbage. Da 3D kampene blev tilføjet til spillene tilbage i tiden, var det ikke prangende, men et skridt i den rigtige retning. Siden har de år for år forbedret 3D kampene. Bedre grafik, mere realisme, virtuelle stadions osv. I Football Manager 2019 er 3D kampene bedre end nogensinde før. Hvis du er fan af managerspil, fodbold primært, vil du med garanti elske Football Manager 2019. Du burde gøre dig selv en tjeneste og køb eller download Football Manager 2019 hurtigst muligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *