Jersey stof er min hobby

Jeg er rigtig glad for at arbejde med jersey stof. Det er typisk kraftigt. Jersey stof kan selvfølgelig fås i forskellige kvaliteter men det er kraftigere en flere andre typer stof. Jersey stof er holdbart og det er gerne i flotte mønstre og motiver. Jeg foretrækker at købe jersey stof hos Stofdepotet.dk , fordi de har en stort udvalg af jersey stof og andre stoffer og til gode priser. Jersey stof bruger jeg til mange forskellige beklædningsgenstande. Jeg kan godt lide at skabe min egen stil og syer derfor meget af mit eget tøj. Det er gerne kjoler, t-shirts og toppe. Når jeg rigtig går i det kreative hjørne laver jeg også sengetøj til mine veninder til deres fødselsdage eller andre mindre lejligheder.

jersey stof

Når jeg syer og gerne med jersey stof er det min måde at koble af på og slappe af samt slå hjernen fra. Timerne kan bare flyve afsted når jeg sidder ved symaskine og får kreeret den ene flotte kjole eller t-shirt efter den anden.

Forskellige typer jersey stof

Der findes en lang række forskellige typer jersey stof med forskellig mængde elastan i. Typisk har jersey stof 3-6 procent elastan, men der findes også eksempler på tekstiler der har mere eller mindre. Det er mængden af elasten der afgør hvor elastisk en tekstil er. Dvs. jo mere elastan jo mere elastisk og strækbart er dit jersey stof. Jersey stof er et taknemmeligt materiale og det er nemt at arbejde med. Når jeg har gang i et projekt med jersey er det kun fantasien der sætter grænser. Jeg kan godt lide at lade mig inspirere af andre og forsøge at skabe min egen stil med input fra mange andre forskellige steder. Inputs kan både være fra tøj til overkroppen, til benene og overtøj. Det kan være fra andre lande og kulturer og fra forskellige samfundslag. Jeg elsker at suge til mig og formidle gennem tøj jeg selv laver. Det giver en frihed og en ro at skabe og skabe mit helt eget og sætte mig eget præg gennem tøj og klæder til mig selv og mine nærmeste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *