En glo bold eller blot en lampe?

Det kan være svært at finde flotte lamper til sit hjem, og oftest er det en meget tidskrævende proces, som kræver grundig overvejelse. For det første er lamper dyre uanset om det er en bordlampe, pendel, væglampe eller gulvlampe. Derudover skal den også passe ind i det hjem, også selvom du på et tidspunkt skifter en sofa eller spisebord ud. For mig at se handler det derfor om, at finde noget der er tidløst i designet, men samtidig yderst lækkert og rafineret i udstrålingen. Jeg ved lige netop hvilken lampe, som vil passe ind i dit hjem. I dette indlæg vil jeg gennemgå Glo-ball, som er en yderst elegant lampeserie fra producent Flos. Heraf også overskriften glo bold eller blot en lampe. 😉

Flos Glo-Ball

Flos Glo-Ball er en lampeserie, der er designet af selveste Jasper Morrison, som igennem mange år har været en af Flos’ bedst sælgende designere. Glo-ball serien har en rød tråd hele vejen igennem, uanset om det er bordlampen, gulvlampen eller væglampen du kigger på. Lampeserien er karaktiseret af en rund boldform med lys og glød, som harmonerer med ethvert hjem. Den er lavet af opaliseret glas, som er mundblæst, hvilket giver et yderst unikt lys og udtryk.

Du kan se Flos Glo-ball bordlampen herunder:

 

flos glo-ball bordlampe

Yderst elegant, minimalistisk og ja – tidløst design. Du går ikke galt i byen med en lampe fra Flos og deres spændende Glo-ball serie.
Priserne er heller ikke så gale på lamperne, og faktisk kan du gøre en god handel på Andlight.dk – som i øvrigt er et af mine yndlings webshops.