Pendler du skal holde øje med i det nye år

Vi træder snart ind i det nye år, hvor januarudsalget for alvor træder i kraft. Det giver anledning til at købe fine nye lamper til dit hjem, for du har gode muligheder for at spare flere tusinde kroner på designer lamper. I dette blogindlæg vil jeg tage et nærmere kig på min favorit lampetype nemlig pendler. En pendel er efter min mening altid meget smuk og æstetisk at se på, og kan pryde enhver indretning.
Et nyt kalenderår betyder også nye tendenser inden for mode, skønhed og boligindretning – derfor vil jeg så vidt muligt prøve, at give dig mit besyv på hvilke pendler og designere, der bliver populære i det kommende år.

De flotteste pendler hidtil

En pendel er ikke blot en lampe eller brugsgenstand, men tværtimod et indretningsobjekt der kan bruges til at dekorere ethvert hjem. Belysning er med til at skabe rammerne for ethvert rum, og med en karismatisk pendel kan du tage din indretning til nye højder. Der findes mange måder at lukke et rum op på, om det så er varme, glød, minimalisme eller et klassisk udtryk, som du er på udkig efter, så er mulighederne uendelige. Hos AndLight finder du bl.a. se Danmarks største udvalg med over 1200+ forskellige designer pendler. Se dem alle her: https://andlight.dk/shop/pendler-176c1.html.

Tom Dixons Copper Shade

Tom Dixons Copper Shade er altså en tidløs klassiker, som jeg aldrig tror går af mode. Den flotte kobberfarve, som du kan spejle sig selv i under spisebordet, gør det til en af mine absolutte favoritter. Det stilrene og minimalistiske design gør ligeledes, at du kan bruge den i enhver indretning uanset stil. Jeg anbefaler at hænge deres Copper Shade i enten stuen eller entreen.

tom dixon copper shade

GUBI Multi-Lite

GUBIs multi-lite pendel der er designet af Louis Weisdorf, er endnu en iøjnefaldende pendel, som du bør holde øje med. Især varianten i krom synes jeg er yderst bemærkelsesværdig og værd at bide mærke i på trods af designet stammer tilbage fra 1972. Lampen er genialt konstrueret med to cylinder former og en metalring omkring, der kan rotere, så du kan få flere forskellige lyskombinationer. De forskellige belysningsmuligheder gør pendlen til en alsidig valgmulighed, som kan anvendes i mange forskellige hjemlige rum.

Gubi multi-lite pendel i krom

Luceplan Hope

Luceplan Hope er en moderne lysekrone inspireret af selveste fordums prismelysekroner. Det er sjældent man ser en lysekrone i det moderne hjem, men Luceplans Hope giver dig muligheden. Den er designet af Francisco Gomez og Paolo Rizzato, som har formået at skabe en pendel i særklasse, der reflekterer lyset som de helt game prismer. Du får derfor en helt særlig belysning på krystalagtigvis. Hope vil give din indretning et helt særligt og unikt præg på indretningen, men det kræver også at resten af dit interiør kan komplimentere lampen, da den er så speciel. Lampen er blandt de nyeste serier fra Luceplan, som allerede har vundet mange hjerter i Danmark.

luceplan hope

Foscarini Caboche

Lampeskærmen på denne pendel er lavet af smukke transparente kugler fremstillet af akryl. Med denne lampe får du et meget minimalistisk design, som giver dig endeløse muligheder. Lampeskærmen er lavet i mat glas, og giver dig derfor gode belysningsmuligheder både opad og nedad. Modsat de andre lamper ligger denne pendel i den lidt dyrere ende af skalaen ved en svimlende pris på hele 13.295 kr.
Uanset hvordan dit hjem ser ud, eller kommer til at se ud i fremtiden, så vil en Foscarini Caboche ikke være en dårlig investering. Foscarini har igennem deres Caboche serie formået at skabe et flot og tidløst design, som vil gøre den til en klassiker i mange år endnu.

foscarini caboche pendel grande i transparent

Hvilken pendel synes du bedst om?