Vi sender kærlighed til en helt særlig Christian Dior parfume

Hvis der er noget, vi elsker, så er det Dior makeup som den lækre Dior mascara, Dior foundation og læbestift fra serien Backstage. Vi kunne skrive tusindvis af anmeldelser omhandlende forskelligt Dior makeup, men denne går altså til en helt særlig Christian Dior parfume. Miss Dior Blooming Bouquet er i den grad en Miss Dior parfume, der fortjener opmærksomhed. Og det vil den få i dette indlæg.

Miss Dior Blooming Bouquet – en helt særlig Miss Dior parfume

Helt billig er den ikke. Men siden hvornår har den billige parfume, du kan købe i tikroners-forretningen nogensinde været god? Det er nu ikke fordi, der ikke findes gode parfumer blandt de billige parfumer. Det gør der skam, men indtil videre har vi ikke oplevet en parfume, der er så god som Miss Dior Blooming Bouquet. Det er en Christian Dior parfume som ingen anden.

Kender du det, når parfumer har tendens til at dufte forskelligt fra flasken, og når du rent faktisk har den på? Har du nogensinde prøvet at tage et stykke papir nede i parfumebutikken og testsprøjte de forskellige parfumer? Og når du så kommer hjem og får parfumen på, så dufter den helt anderledes? Det er der en helt særlig grund til. Parfumer har nemlig tendens til at dufte forskelligt, alt efter hvilken hudtype du har, og hvordan den dufter sammen med din naturlige kropsduft. Og det er uanset, om du sveder meget eller ej.

Det helt særlige ved denne Christian Dior parfume er, at vi alle sammen har prøvet den i redaktionen, også fyrene. Miss Dior Blooming Bouquet dufter utroligt nok ens på os alle sammen. For en gangs skyld har vi at gøre med en parfume, der ikke skuffer, når den kommer på huden. Den duft, du får et indtryk af fra flasken, er også den duft, du kan nyde på din hud.

Køb den hos Sephora

Stor, mellem eller lille. Du kan få din Miss Dior Blooming Bouquet i en flaske henholdsvis 100 ml, 50 ml og 30 ml. De kan købes til en vejledende pris á henholdsvis 1.020 kr., 715 kr. eller 520 kr. Jo større flaske, du køber, des billigere bliver prisen per 100 ml. Sådan er det altid med parfumer, og det kan være svært at finde ud af, hvor meget du skal investere. Men lige med denne parfume, kan du altså roligt investere i den store flaske. Du vil sætte pris på det om en måned, når du ikke skal kæmpe for at få de sidste dråber op i pumpen. Så hurtigt kan du nemlig godt forvente at bruge den lille flaske.

Du kan købe din Miss Dior parfume såvel som alle mulige andre parfumer hos skønhedskæden Sephora. De sælger både makeup, skønhedsprodukter og parfumer i lange baner. Værd at nævne er forresten også parfumen Dior J’adore. Den kan også noget helt særligt. Du kan købe dine parfumer online eller i deres butikker. Normalt ville vi anbefale, at du tager i butikken først og prøver parfumen af, men i dette tilfælde er det ikke nødvendigt. Denne helt ekstraordinære Christian Dior parfume vinder point hos os alle sammen.

God fornøjelse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *