Er du på udkig efter en sejlerskole i København?

Sommeren er over Danmark. Og selvom vi kun er lidt over halvvejs med sommeren, så tyder alt på, at vejret herhjemme slår den ene tørke- og varmerekord efter den anden. Der er indtil videre kun faldet 3 millimeter regn i juli, og falder der ikke mere regn i løbet af juli måned, så går juli 2018 – og nok også hele sommeren 2018 – hen, og bliver den tørreste nogensinde registreret i Danmark.

 

De forbavsende høje temperaturer og den skyfrie himmel får danskerne til at flokkes mod kysterne og strandene; og ikke mindst havet. For det bliver vel næppe bedre sejlervejr med de rolige vindforhold og solskin fra morgen til aften, som vi har oplevet i de sidste mange uger? Det er med andre ord et oplagt tidspunkt at tage forbi en sejlerskole, hvis man eksempelvis ikke har et speedbådscertifikat.

Forskellige reb nede i kabyssen på en mindre sejlbåd

 

Danmarks førende sejlerskole  

Hvis du endnu ikke har gået på sejlerskole, så findes Danmarks førende sejlerskole i København, hvor man kan tage kurser i: speedbådskørekort, duelighedsbevis, yachtskipper 3, duelighedsbevis i motorpasning samt søsikkerhedskursus. Jeg tog mit speedbådscertifikat hos Watergames på bare 1 dag. En af de vigtigste grunde til, at jeg netop valgte denne sejlerskole i København var, at man kom ud og sejlede en masse i deres flotte både. Derudover kunne de tilbyde den billigste pris i mit lokalområde, og derfor slog jeg hurtigt til, da jeg blev gjort opmærksom, at de eksisterede. Alle deres undervisere og instruktører var rigtig gode formidlere, og jeg følte mig hurtig tryg ved at styre en speedbåd.

Nu kan jeg endelig bruge min jolle

Jeg har ydermere anskaffet mig en god jolle med en solid 40 hestekræfters motor til vores dejlige sommerhus ved Gilleleje. Problemet var bare, at jeg manglede et speedbådscertifikat, før at jeg kunne sejle ud i bølgen blå med vores fede, nye investering. Derfor blev jeg ekstra glad, da jeg læste, at man kunne tage et speedbådscertifikat på bare 1 dag hos Watergames. Jeg fandt en ledig dag i kalenderen, hvor jeg kunne deltage, og uden jeg havde set mig om, stod jeg pludselig med mit certifikat i hånden, og var dermed officielt i stand til at styre min nyindkøbte jolle med dertilhørende 40 hestekræfters motor.

 

Jeg kan på det varmeste anbefale Watergames, da de hurtigt og yderst professionelt fik min drøm til at gå i opfyldelse, da jeg nu kan sejle rundt i min egen jolle i Kattegat og Øresund mv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *