Hvad er Redken – og derfor er netop disse populære

Redken har siden 1960’erne været et af verdens førende brands inden for hårforskning. Redken benytter sig af højteknologiske løsninger til enhver forbruger samt behov. Hovedformålet ved produkterne er, at skabe hårpleje, der både beskytter og plejer håret såvel som huden. En af Redkens mest populære serier er udviklet til alle hårtyper og hårudfordringer både hvad angår styling og pleje, hvilket gør Redken til et særdeles attraktivt brand på markedet. Redken shampoo fra de forskellige serier er blandt de mest sælgende produkter fra brandet. Med de mere end 50 års erfaring i hårplejebranchen, er Redken blandt de førende, når det gælder innovative hårplejeprodukter, der tilbyder løsninger til specifikke behov. I dag er Redken desuden ejet af giganten L’Oreal. 

Redken produkter er til dig, der ønsker en ny, inspirerende og personlig tilpasset behandling. Når du først har prøvet en Redken shampoo, eller nogle af de mange andre populære produkter, vil du med garanti ikke undvære dem. Mærket, Redken, er blandt andet kendt for kendskab til strukturen i håret, som er blevet forsket og udviklet i årtier. Redken indeholder forskellige serier, som er tilpasset alle hårtyper og hårudfordringer – herunder hårpleje og styling. Inden for styling er Redken et unikt brand, hvor en række lækre produkter, giver dig uanede af muligheder for at lege, udforske og designe det look, du ønsker. Produktlinjen, styling, holdes konstant opdateret på tidens trends, hvorfor du altid er sikret det seneste nye på markedet. 

Redken hårplejeprodukter skaber simple løsninger til dit hår, lige meget om du ønsker mere fugt, volumen, blødhed, hårdvækst eller hovedbundspleje. Dermed er hårplejeprodukterne fra Redken tilpasset enhver hårtype og behov. I serien finder du blandt andet Redken shampoo, balsam og hårmasker. Produkterne er produceret og kombineret med de nyeste teknologier og banebrydende ingredienser, hvilket betyder, at du hurtigt bliver betaget af både, egenskaberne og duftene i produkterne. 

Populære produkter fra Redken 

Kunne dit hår trænge til en pause fra føntørring eller andre varmepåvirkninger som glatte- og krøllejern, så giver Redkens No Blow Dry en tekstur, du ikke ønsker anderledes. Redken shampoo findes desuden i forskellige udgaver, hvor alle er blandt Redkens bestsellere. Disse shampooer er blandt andet Redken shampoo All Soft, Redken shampoo Body Full samt Redken Extreme Anti-Snap. Redken shampoo All Soft er en plejende shampoo, der forebygger krus og tørhed i håret, og efterlader det silkeblødt. Redken Extreme Anti-Snap er en behandling, du lader sidde i håret, hvoraf det bliver boostet med proteiner, hvilket genopbygger og styrker hårets naturlige balance. Denne Redken shampoo styrker dit ødelagte og skadede hår. Redken shampoo Body Full, er en af de mest volumengivende shampooer på markedet, som efterlader håret med massere af fylde. Her er du sikret langvarig fylde i håret med op til 24 timer. Når du skal udvælge din Redken shampoo og balsam, bør du gøre det ud fra din hårtype, for at få det mest optimale ud af produktet. 

Med Redken shampoo – eller nogle af de mange andre populære produkter, er du sikret et vidundermiddel, der giver dit hår nyt liv. Prøv Redken shampoo og mærk forskellen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *