Kan du tage ud at spise alene?

I Danmark findes der adskillige normer for, hvad der anses som værende normalt og mindre normalt. Vi danskere er også enormt hurtige til at dømme, hvis vi observerer noget, som anses som værende mindre normalt. Det er vores mission at gøre op med en helt specifik adfærdsnorm, som vi mener bidrager negativt til vores kultur. Og vi vil tage udgangspunkt i denne fantastiske restaurant Ørestad, nemlig Timos skønne Rambla.

Dette indlæg er egentlig inspireret af vores seneste tur til Paris, som i øvrigt var en helt fantastisk tur for to veninder. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det primære formål med at tage til Paris for to veninder, er shopping og caféture. Der er så utalligt mange skønne og charmerende caféer i Paris, og det var her, vi lagde mærke til en tendens. På samtlige caféer i de parisiske gader var det en tendens, at franskmændene sad helt alene og nød deres kaffe og/eller croissant. Nogle af dem havde en avis eller en bog med, andre sad bare og nød udsigten til gaden.

Og det fik os til at tænke. Hvorfor gør vi ikke sådan i Danmark? Så derfor vil vi gerne udfordre dig. Tag ud og spis alene og nyd dit eget selskab. Hvis du gerne vil kombinere det med noget god mad og en hyggelig atmosfære, så kan du starte med denne restaurant Ørestad, som en en restaurant nær Royal arena. Men det skal vi nok komme tilbage til.

Vi finder tryghed i vores computer

Som sagt var det en observation i Paris, der fik os til at undre os over de danske adfærdsnormer. Hvorfor er det, at vi finder det unormalt at tage ud at spise alene? Hvorfor er det unormal adfærd at tage i biografen alene? Vi ser en tendens til, at særligt de yngre generationer har en vis frygt for at gøre disse ting alene. For hvad tænker folk ikke om os? Og derfor finder vi tryghed i vores computer. Skulle det alligevel ske, at vi tager ud og spiser alene, så gør vi det på en kaffebar, hvor der er internet. Og så tager vi vores bærbare computer med, så vi kan se vigtige ud, imens vi spiser alene. Det er en fjollet tryghed.

Bryd ud af din comfort zone på en skøn restaurant Ørestad

Hvis du er enig i ovenstående, så er det på tide at bryde ud af din comfort zone. Selvfølgelig skal du ikke finde det nødvendigt at tage din computer med, hvis du skal ud at spise alene. Og når du skal bryde ud af din comfort zone, så kan du lige så godt gøre det med stil. Så derfor anbefaler vi dig at starte din nye rejse på denne skønne restaurant Ørestad.

På denne restaurant Ørestad, som er en skøn restaurant i nærheden af Royal Arena, kan du få de lækreste serveringer, der kan gøre selv den kræsne tilfreds. Hvis du er rigtig modig, så bestiller du en tasting menu, som du normalt ville have delt med din partner, og så spiser du den alene.

Det vigtigste, du skal huske på, inden du besøger denne restaurant Ørestad: Du skal tage af sted alene, og du skal ikke søge tryghed i hverken en bog, en avis eller din computer. Og så kan vi ellers love dig for, at denne restaurant Ørestad vil byde på en menu, der er det hele værd. Faktisk er maden så lækker, at du helt sikkert vil have lyst til at besøge denne restaurant Ørestad igen. Næste gang du besøger denne restaurant Ørestad, må du godt tage en ven med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *