Leasing af Ferrari

 

Helt tilbage fra jeg var dreng, har jeg haft en helt særlig følelse, når snakken kom på Ferrari. Denne ikoniske bil er noget af det mest fascinerende, der findes inden for verdenen af superbiler.

Ordet Ferrari giver mig næsten gåsehud og en stor respekt, jeg til dato ikke har fundet sammenlignelig ved andre superbiler. Det var altid Ferrari jeg valgte, når jeg spillede bilspil på computeren og det er altid Ferrari jeg heppede på i motorsport.

Det er derfor også med den største fornøjelse, at jeg her i artiklen har udvalgt 3 af de mest ikoniske modeller, som du bør lease lige med det samme!

 

Ferrari California

Denne fantastiske model har en rigtig stor trofast fanskare, og jeg er bestemt en af dem. Det minimalistiske, men samtidig muskuløse og elegante design fungerer rigtigt godt for mig.

Den store v8 motor med 460 hk er en smule mindre end mange andre Ferrari modeller, men det er rigeligt til en fantastisk køreoplevelse og en motorlyd af en anden verden.

Samtidig er det en model, som kan flexleases til helt overkommelige priser, hvilket jo også er et kæmpe plus. Der er nemlig en del af dem på markedet, hvilket gør dem mere omsættelige end mange andre superbiler.

 

Ferrari 458 Italia

Der er nok ingen som er i tvivl om, at Ferrari er fra Italien ligesom mange andre af verdens fedeste superbiler. Derfor kan man sagtens hylde fædrelandet, hvilket er gjort til fulde i modelnavnet på den ikoniske Ferrari 458 Italia.

Selvom alle Ferrari modeller er fantastiske, så er det noget helt specielt over denne. Jeg tænker, at navnet forpligter og Ferrari har lavet en bil, som om nogen er kendetegnet ved italiensk sportsvogn, når det er bedst.

Den er også adskillige gange blevet kåret til både flotteste og bedste Ferrari af forskellige motorjournalister verden over. Det er derfor ikke mærkeligt, at den har fundet vej til mit hjerte også. Tager du et kig på leasingmarkedet, vil du også se at Ferrari 458 Italia er blandt de aller mest populære.

Den lækre V8 motor yder intet mindre end 570 hk og 0-100 flyver af sted på kun 3,4 sekunder. Lyden når du træder speederen i bund er himmelsk, og noget af det jeg virkelig elsker ved Ferrari. Eller djævelsk er nok et bedre udtryk end himmelsk. Lyden er nemlig alt for ond!

 

Ferrari 360 Spider

Det er svært at blive ved med at finde superlativer, som overgår de ovenstående modeller. Derfor vil jeg bare sige, at denne 360 Spider også har en helt særlig plads i mit bilhjerte.

Det er ofte Ferrari 360 Spider, som folk vælger at pege på, når man skal vælge bare en ikonisk Ferrari. Det kendte design rammer simpelthen plet for langt de fleste, og ofte er det denne model, som folk forbinder med Ferrari.

Der findes rigtigt mange virkelig flotte og brugte 360 Spider på markedet, så overvejer du at lease en superbil, så kunne dette bestemt være noget at kigge nærmere på.

 

Det var altså en liste over Ferrarier jeg ville lease, hvis jeg fik pengene til det. Du kan finde alle modeller på https://www.formula-leasing.dk/ hvis du selv har fået mod på at lease en af de smukke monstre. Lad mig høre i kommentarerne, hvilke 3 biler du ville vælge, hvis du skulle vælge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *