Mulighederne med Hay ABOUT A CHAIR stole

Der er rigtig mange muligheder omkring at vælge spisebordsstole fra HAY og ABOUT A CHAIR. De findes i et stort udvalg og måderne de kan kombineres på er utallige. Der er rig mulighed for selv at sætte sit præg på indretningen og udsmykningen i hjemmet med ABOUT A CHAIR stole fra hay.

stol

Vi har valgt at netop designe vores egne stole fra Hay ABOUT A CHAIR, for at få en række forskellige stole, så det ikke bare er 6-8 ens lidt kedelige stole der står rundt om bordet. Det er fedt at hver enkelt stol har sit eget udtryk og det er netop muligt med Hay ABOUT A CHAIR, hvor man selv kan vælge ben, materialer, betræk og siddeskal til hver enkelt stole. I teorien ville man vi kunne få flere hundrede forskellige stole med alle de muligheder der at for at designe sin helt egen stil og stol.

 

Hay stolen

ABOUT A CHAIR er lavet i en masse forskellige produkter. Der er både plastic, træ, metal og stof i serien. Det unikke er at du med ABOUT A CHAIR, kan vælge lige netop dine yndlingsmaterialer og sætte dine drømme stole sammen. ABOUT A CHAIR er til det kreative og stilbevidste menneske. De kan dreje om deres egen akse og egner sig derfor både til spisebordet og kontoret.

De er designet så de både er gode at sidde men også flotte og minimalistiske at kigge på.

 

Meningsudvekslinger omkring spisebordet

Vi er glade for at invitere gæster og nyder at sidde med rødvin og lange samtaler over spisebordet i vores HAY ABOUT A CHAIR stole. De er gode at sidde i og helt sikker også derfor gæsterne tit bliver hængende og skaber debatter omkring verdenssituationen. Det er meget man kan få vendt fra en ABOUT A CHAIR Hay stol.

 

Vi har også kigget på en Hay ABOUT A LOUNGE CHAIR – så dagen en rigtig flyder læne stole. Sådan til at sætte sig i om aftenen og slappe af til en serie i fjernsynet. Den ABOUT A CHAIR lænestol kan fås i sæbebehandlet eg og i sortbejdset aks. Betrækket kan vælges i følgende materialer, Divina Melange, Hallingdal, Remix, Steelcut Trio. Det er på den måde fortrinligt hvordan man helt selv kan designe sin Hay ABOUT A CHAIR.

Herhjemme er der ingen tvivl om hvor galde vi er for vores ABOUT A CHAIR stole fra Hay. Og vi høber de holder mange år endnu. Det skulle de efter sigende gøre så det vælger vi at håbe på. ABOUT A CHAIR stolene har i hvert fald indtil videre helt og aldeles levet op til forventningerne. Vi glæder til at holde endnu flere middage omkring vores spisebord og i vores ABOUT A CHAIR stole fra Hay hvor vi kan nyde selskabet fra venner og familie og ser frem til aftenener med madlavning, lektielæsning og hygge med børnene i de nye ABOUT A CHAIR stole fra Hay, som man bare sidder så godt i og selv kan designe som vi har gjort.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *