Bevar trygheden med et demens ur

Er du pårørende til en ældre med demens, vil et demens ur helt sikkert kunne lette noget af byrden fra dine skuldre og mindske dine bekymringer. Med et demens ur til dine ældre kan vedkommende på en diskret måde altid sende GPS-signaler til dig som pårørende og hvis personen med demens, skulle forlade sit hjem eller plejehjem vil i kunne finde vedkommende igen.

ur

Demens kan være et tabu

Det kan for nogle familier være tabubelagt at snakke om demens. Det kan også være svært for personen med demens at acceptere og indse. For at bevare værdigheden for den demente kan et demens ur være en fortrinlig og diskret løsning der måde er smart og ser godt ud.

Stella care forhandler et demens ur der på en nem og sikker måde gør det muligt at spore din pårørende som skulle være gået fra sit hjem og som på en nem måde gør det muligt at finde vedkommende og få ham eller hende sikkert hjem igen.

 

Ro i maven

Det kan give en ro i maven at vide hvor din eventuelt mor eller far er, især hvis vedkommende har en demenssygdom eller lignende. Med din ældre udstyret med et demens ur med gps tracker, skal du ikke gå og spekulere og gøre dig unødige tanker og spekulationer om vedkommende og vedkommendes ve og vel. Det er vigtigt at den demente og personalet på plejehjemmet er indstillet på at bruge demens uret og sætte sig ind i hvordan det fungerer. Demens uret skal lades op hver eller hver anden dag, og skal selvfølgelig have strøm på for at fungere. Du er med andre ord godt på vej til at skabe et solidt fundament for at din ældre kan få det godt og sikkert med et demens ur fra Stella Care og du sikrer samtidigt at den ældre kan bevare sin værdighed og anstændighed under sygdomsforløbet. Det er meget få der ikke vil iføre sig et demens ur og selvom det er ny og måske fremmed teknologi for den ældre er der gode muligheder for at det lykkes. Nogle ældre kan have tendens til at tage afstand fra ny teknologi som f.eks. et demens ur, fordi de af gode grunde ikke har stiftet bekendtskab med det før og de er en smule skeptiske over for ting som de ikke kender og ikke har haft brug for. Der er dog gode muligheder for at den nye teknologi og et demens ur accepteres hvis budskabet bliver formidlet på en rigtig måde og der indbydes til at den ældre har mulighed for at tage ejerskab over gps trackeren og ejerskab og egen sikkerhed. Det vil der være gode muligheder for med et demens ur fra Stella Care da deres ure er simple og lette at bruge.

 

Lovgivningen er blevet ændret

Frem til 2010 var der er en stram lovgivning omkring udstyring af ældre med gps trackere, men i 2010 blev der lempet på loven sådan så det i dag er væsentligt nemmere at udstyre en ældre med et demens ur for vedkommendes egen sikkerhed og som en del af den daglige omsorg og pleje.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *