Retrotur til Golden Sands med pigerne

Som jeg har fortalt før, har jeg stadig god kontakt med pigegruppen fra folkeskolen. Vi flyttede alle sammen til København ca. samtidigt, dengang vi skulle starte med at studere, og de fleste af os bor her stadig, og de der ikke gør, kommer stadig til byen for at mødes.

Vi holder jo også mindst en uges årlig ferie sammen – gerne i sommerferien, hvor vi som oftest alle kan få det til at passe.

I år da vi sad og diskuterede et tema, og hvor turen skulle gå hen, blev vi enige om at tage en god gammeldags retrotur, i samme stil som da vi gik på gymnasiet sammen, og bare skulle ud og feste.

Det betød også at det heller ikke blev særligt at bestemme hvorhen turen skulle gå, da der kun findes ét sted som kan bruges til at sætte den rette stemning – nemlig Golden Sands!

Gode gamle Golden!

Golden Sands var det sted vi tog hen 3 år i træk, mens vi gik i gymnasiet og havde sommerferie. Her var sol, strand, Sex on The Beach (ikke bare drinken) og smukke drenge i bar overkrop – lige hvad 7 unge blondiner har brug for.

Bare det at lande i lufthavnen, da vi kom til Golden Sands, bragte simpelthen så mange minder frem, og man kan vidst roligt sige at vi alle sammen bare var på fra start af.

Vi var måske ikke fysisk i målgruppen længere, da vi jo alle sammen har passeret de 27, men mentalt var vi 100% klar til at feste igennem og få opmærksomhed fra de unge, friske fyre. Det skal jeg da for resten også love for at vi fik – hold da op!

Partybåd og UV-fest

Det med bare at gå i byen uden et formål, er vi måske blevet lidt for gamle til, men vi endte stadig med at få festet end masse, for DUF gav os en masse undskyldninger til at tage af sted alligevel. De arrangerede en masse arrangementer, som for eksempel partybåd og UV-fest, ligesom vi gjorde det dengang.
Partybåden var simpelthen et must at tage med til, fik vi at vide af guiderne – og hvor fik de ret. Det var klart en af de fedeste oplevelser på turen, og så fedt at kunne feste på vandet, samtidig med at vi også kunne bade fra båden.

UV-festen var også virkeligt fed, og en god måde at vise kroppen frem på, uden at vise for meget – man kunne jo bare dække den med UV-maling. Det tror jeg også at fyrene var glade for, for hold da op, hvor fik vi meget opmærksomhed fra dem til festen. Vi er jo ikke alle singler længere, men dem der var, fik godt nok noget at se til den nat 😉

Alt i alt, blev det en fantastisk tur, og jeg kan kun anbefale at tage derned single som taget og ung som ”mindre-ung”. Det har været én lang oplevelsesrig rejse, fyldt med minder og gode oplevelser hele vejen igennem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *