Hvad kan man forvente i julegave fra arbejdet i år?

I mange virksomheder er firmajulegaver stort taleemne, når vi nærmer os december. Hvad mon de finder på i år? Firmajulegaver er en essentiel del af dansk virksomhedskultur. Lige meget hvor du er ansat vil der, i langt de fleste tilfælde, være en eller anden form for firmajulegave. Sådan er det bestemt ikke alle steder i verden, hvorfor vi også skal være taknemmelige for det. Dog kan det variere en del fra virksomhed til virksomhed, hvor store gaver man får. Jeg har været i kontakt med PromotionMakers, som har et af landets største firmajulegave sortimenter. Du kan se hele udvalget på deres hjemmeside her https://www.promotionmakers.com/. De har stor fokus på, at have noget for alle. Det er nemlig en af de helt store udfordringer når det kommer til firmajulegaver.

PromotionMakers har været i firmajulegave branchen i nogle år efterhånden, hvorfor de har set skiftende tendenser gennem årene. De oplever at de gaver firmaerne går efter, bliver mere og mere sofistikerede. For år tilbage var den gode gamle kurv med chokolade og alkohol den store sællert. På trods af de stadig sælger nogle af de klassiske julekurve, er det ikke helt på samme niveau som tidligere. I dag forsøger virksomheder i højere grad at give mere personlige gaver til deres ansatte. Det er en tendens som stiller højere krav til virksomheder som PromotionMakers. Hvis man ønsker at være landets førende leverandør af firmajulegaver, må man følge markedets tendens.

Vælg-selv firmajulegaven er kommet for at blive  

I takt med at virksomheder gerne vil give deres ansatte mere personlige gaver, søger de også flere forskellige gaver. De gaver der bliver efterspurgt er i mindre grad unisex gaver, men derimod specifikke gaver til kvinder og specifikke gaver til mænd. I et forsøg på at knække koden har PromotionMakers indført vælg-selv firmajulegaver, som de forventer bliver den foretrukne firmajulegave 2018. De sidste par år har der været en stigning år for år, for hvor mange kunder der vælger at gå med vælg-selv løsningen. Det som vælg-selv firmajulegaven kan er, at have noget forskelligt til alle. Ydermere, bliver det et mindre logistisk mareridt for virksomheden, da de ikke selv skal ud og vælge personlige gaver til alle deres ansatte. Med vælg-selv firmajulegaven får de ansatte bare en kode, hvor de kan logge ind på gaveshoppen og derfra vælger de selv en gave blandt et stort udvalg.

Bolcher med logo og meget andet reklameslik

Udover firmajulegaver har PromotionMakers også meget andet at byde på. Her er reklameslik, specielt bolcher med logo, et godt eksempel. Bolcher med logo er en super effektiv reklameartikel, som alle slags virksomheder kan bruge. PromotionMakers sørger for at printe din virksomheds logo på emballagen og så handler det bare om, at få det eksponeret for kunderne. Det der er så effektivt ved lige præcis bolcher med logo, og reklameslik generelt, er at slik er noget alle kan lide. Du kommer ud til rigtig mange folk med reklameslik. Dine kunder skal eksponeres flere gange før de tager en beslutning, derfor handler det om, altid at være top of mind hos dine kunder. Hvis du gerne vil påvirke dine kunder flere gange og så vidt det er muligt være top of mind, så er reklameslik og specielt bolcher med logo vejen frem.   

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *