Tag på singlerejser 2018

Er du single, og har du en drøm om at finde en kæreste, men det er bare lidt svært? Måske har du bare en drøm om at finde nye bekendtskaber, venskaber eller nogle gode rejsevenner. Kan du nikke genkendende til bare én af de nævnte situationer, så læs med her, hvor vi fortæller dig om Events4singler og deres fede koncept for singlerejser.

Single rejser og rejser for enlige seniorer

Hvad har de to ting me hinanden at gøre? – Jo, hos Events4singler kan du nemlig finde singlerejser 50+, ligesom du kan finde rejser for singler 40+. Er du yngre end det, skal du ikke være bange for at gå glip af en invitation. Selvom der oftest er tale om singlerejser 50+ eller rejser for singler 40+, kan du få en lige så fantastisk singlerejse, hvis du er yngre. Kriterierne er meget enkle. Du skal være single og have lyst til at finde nye rejsevenner. Måske skal du også have lyst til at finde kærligheden. Men det unikke ved disse single rejser er nemlig, at dukker kærligheden op, så gør den det helt naturligt. Det er online dating på et mere seriøst niveau.

Hos Cuddle Corner kender vi alt til, hvordan det kan være at være single. Og jo ældre du bliver, jo sværere bliver det også. Det gør det, fordi du ikke møder nye mennesker på samme måde, som du gjorde, da du var yngre. Du møder dem ikke i lige så høj grad, fordi du er kommet til en periode i dit liv, hvor din hverdag er mere stabil og ensformig.

Det er derfor, Events4singler er så specielt og næsten revolutionerende koncept. Der er nemlig tale om en datingportal, hvor det ikke kun handler om at date. Det handler om at tage på singlerejser og finde en masse nye rejsevenner, der kan gøre dig mere lykkelig i hverdagen. Disse singlerejser giver dig mulighed for at finde dig selv og ikke mindst hvile i dig selv og nyde dit singleliv.

Hvordan foregår disse rejser for singler?

Det er egentlig meget enkelt. Du opretter et medlemsskab hos Events4singler og tilmelder dig den singlerejse, du finder mest interessant. Hernæst kan du med fordel undersøge på forhånd, hvem dine rejsevenner kommer til at blive. Hvis du vil gøre det endnu nemmere for dig selv, kan du endda mødes med dem på forhånd, så I kan nå at bryde isen, inden I skal til at være rejsevenner. Det kan nemlig føles skræmmende at skulle tage på en singlerejse eller flere singlerejser med en masse mennesker, du aldrig har mødt. Men det er det slet ikke. Ikke hvis du har den rigtige indstilling.

Har du den rigtige indstilling, så tør du også være modig. Og tør du være modig, så deltager du også i andre arrangementer med Events4singler end blot deres single rejser. Det vil være en fordel for dig at vise din interesse og selv tage initiativ til nogle af disse arrangementer. Er tanken om at skulle tage på single rejser med en flok fremmede mennesker lidt skræmmende? Så bare tænk på, at du ikke er den eneste, der har det sådan. Og så snart du og dine rejsevenner har fået brudt isen, skal den gode samtale nok komme helt af sig selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *