Sæbedispenser

En flot sæbedispenser til badeværelset eller køkkenet er et must. Først og fremmest er det bedre for miljøet, da man undgår alt det plastik, som håndsæbe opbevares i. Køber man en sæbedispenser, kan man nøjes med at købe håndsæbe i store flasker, og i stedet fylde over i sæbedispenseren. Således undgår man på sigt alt det plastik, hvilket er bedre for miljøet. En anden årsag til hvorfor man bør anskaffe sig en sæbedispenser er, at det pynter. Det er pænere at have til at stå fremfor den plastikdispenser, man får sæben med hjem i.

Hvilken sæbedispenser skal du vælge?

Der findes flere forskellige typer sæbedispensere, farver og materialer. Som regel er sæbedispensere en del af en serie på et badeværelsessæt, som yderligere består af tandkrus. Hos Ideshoppen kan man både få sæbedispensere som badeværelsessæt, men de fås også enkeltvis. Dit valg af sæbedispenser bør afhænge af dine behov og ønsker til design, men går du tilfældigvis og mangler et tandkrus, så kan du lige så nemt overveje at investere i et badeværelsessæt. Sættene hos Ideshoppen fås i et væld af designs. Du kan eksempelvis vælge mellem følgende badeværelsessæt:

  • Badeværelsessæt, 4 dele, Rimini
  • Badeværelsessæt, Marseille Petrol
  • Badeværelsessæt, Marseille Sand
  • Badeværelsessæt, 3 dele, Badeand
  • Badeværelsessæt, 4 dele, Bahia
  • Badeværelsessæt, 4 dele, stribet
  • Badeværelsessæt, 6 dele, Candy i lilla
  • Badeværelsessæt, 4 dele, Havana

Valg af materiale og sæbedispenser

Hos Ideshoppen kan du både få keramikdispensere, bambusdispensere og plastikdispensere. Det er svært at give en endegyldigt svar på, hvad der er bedst, da det afhænger af den enkelte person. Men er du for eksempel meget miljøbevidst, kan du overveje at købe en sæbedispenser, som blandt andet er fremstillet af bambus. Bambus er bedre for klimaet, hvorfor dette kunne være en oplagt mulighed. De forskellige slags dispensere og badeværelsessæt fås endvidere i forskellige størrelser. Ønsker du intet af dette, så kan du overveje en sæbedispenser til væg. Fordelen ved denne sæbedispenser er, at den ikke fylder på håndvasken. Har du en lille håndvask, vil dette klart være den ideelle løsning til dig og dit hjem. Det er pladsbesparende, og skaber en hotelstemning på badeværelset.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *