Mosebo hynder

Vi kender alle Y stolen, klassikeren, designet af Hans Jørgensen Wegner. Denne stol er at finde i mange danske hjem, både fordi den er flot og yderst behagelig at sidde i. Det er en kvalitetsstol, som aldrig går af mode, og det er derfor vigtigt at behandle en Y stol godt. Jo bedre man behandler den, jo længere levetid har den. Ønsker man derfor at give Y stolen lidt kærlighed, er det oplagt at erhverve sig en læderhynde til Y stolen i modellen CH24. Hvis du er på udkig efter nye læderhynder til Y stole, så kan du roligt læse med her.

Hynder til Y stole

Bocom, Mosebo hynder og betræk, tilbyder læderhynder i 3 udførelser i bedste kvalitet. Den første Y stol hynde er 3,5 cm vendbar hynde med indhak i hjørnerne samt keder. Det største mål for hynden er 46 cm i bredden og 41 cm i dybden. Denne hynde er også den mest solgte hynde hos Bocom ApS. Den anden mulighed, er en vendbar Y stol hynde, som er 1,4 cm uden indhak i hjørnerne, men stadig med keder. Målet for denne hyndes største mål er 48 cm for bredden og 40,5 cm for dybde. Den tredje hynde til y stole er en 2 cm hynde. Denne hynde er både uden indhak og uden keder, og den måler 48 cm i bredden og 40,5 cm i dybde. Der er disse 3 valgmuligheder, hvor den førstnævnte er den mest solgte hynde.

Kvalitetslæder

Når man er på udkig efter nye læderhynder til Y stole, så er det vigtigt, at man ved lidt om læderet. Det kan virke som en jungle at finde rundt i, men det er faktisk ret simpelt. Hvis man kort skal forklare dette, så laves hynderne i 3 typer læder, nemlig nappa læder, semi anilin læder og i almindeligt standard læder. Sommetider forveksles nappa læder med kunstlæder. Dette er ikke korrekt. Faktisk stammer nappa læder fra Californien, og er ægte læder i god kvalitet. Semianilin læder er yderst komfortabelt og praktisk, da det er overfladebehandlet. Derudover bliver semianilin læder ikke misfarvet af eksempelvis sollys. Hvilken type læder skal man så vælge? Netop dette kan være svært, især hvis man ingen præferencer har.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *