Sims 4: Her er alle udvidelsespakkerne

I Danmark er der udgivet 8 Sims 4 udvidelsespakker, som kan gøre dit spil endnu bedre. Hvis du vil have mest muligt ud af dit spil, skal du derfor have fingrene i disse pakker.

Vil du udforske alle de muligheder, som udvidelsespakkerne byder på? Så køb Sims 4 udvidelsespakker nu.

Derfor skal du købe Sims 4 udvidelsespakker

Har du overstået dit Sims 4 download? Spillet er sjovt og spændende og byder på masser af gode muligheder. Du har dog mulighed for at gøre dit spil endnu sjovere ved at købe udvidelsespakkerne til spillet. Det skal du gøre, fordi:

  • Du får adgang til flere genstande
  • Du får mulighed for at foretage flere handlinger
  • Du kan gøre flere ting med dine simmere

Mere om de forskellige Sims 4 udvidelsespakker

I Sims 4 Bliv Berømt kan dine simmere udforske kendislivet. Hvis du opnår stjernestatus i din karriere, kan du nemlig blive berømt og nyde godt af alle de goder, rampelyset bringer med sig. Er rampelyset ikke noget for dig, kan dine simmere i Tropeliv udvidelsespakken nyde livet på de tropiske sandstrande. Er du mere til fest og farver, bør du købe Sims 4 byliv, hvor dine simmere kan udforske alt, hvad storbyen har at byde på, herunder at bo i lejlighed og at deltage i festivaler.

 I Sims 4 udvidelsespakken Hunde og Katte kan du skabe kæledyr til dine simmere og passe på dem i dit eget hjem. Du kan også få et job som dyrlæge og passe på alle nabolagets dyr. I Udforsk Universitetet kan du sende dine unge simmere på universitetet. Her kan de blivere klogere inden for de fag, du vælger. Der er også rig mulighed for at dyrke universitetets sociale liv.

I udvidelsespakken Nye Venner kan du oprette og deltage i sociale klubber, hvor du kan møde en masse nye mennesker og udvide dit netværk. Du kan også få udvidelsespakken Nye Årstider, som giver dig mulighed for at skifte mellem forår, sommer, efterår og vinter. Endelig kan du i Sims 4 Arbejdstid komme med dine simmere på jobbet og hjælpe dem til at stige i graderne.