Selskabslokaler til alle slags arrangementer

Når barnedåben, brylluppet, konfirmationen eller et helt fjerde arrangement kalder, så er der en masse ting, der skal styr på. Du skal lave invitationer, vælge om du skal lave mad selv eller have det ude fra, telt i haven eller lokale i byen og en masse andre ting. Uanset hvilket arrangement, du står overfor, så er det rart at kunne deltage i det hele aften og ikke skulle stå i køkkenet halvdelen af tiden. Hvis du vælger et selskabslokale i Roskilde hos La Rustica, så behøver du ikke at stå med det hele selv. De sørger for alt er klar til festen og serverer maden under dit arrangement, så du kan nyde din fest og ikke skal tænke på alt det praktiske. Du bestemmer helt selv, hvordan det skal foregår og om der skal være et tema til festen. Så sørger La Rustica for at indfri dine ønsker. 

Italiensk mad til din næste fest

Til dit arrangement kan du helt selv sammensætte aftens menu, hvis du har en helt speciel sammensætning i tankerne. Alle de retter du finder på deres menukort kan anvendes til din fest, så du kan allerede hjemmefra gøre dig et indblik i, hvordan du vil have menuen til at se ud. Sammen med deres kokke sammensætter i den perfekte menu til aftens fest. Og bare rolig. Der er mad for alle aldre. La Rustica tilbyder også et bredt udvalg af børneretter, så der er noget for alle. 

Uanset om dit arrangement skal holdes som middag eller brunch, så kan du afholde det hos La Rustica. De tilbyder nemlig også en stor brunch, hvor både the/kaffe og juice indgår. Tag et kig på deres hjemmeside og bliv inspireret til arrangementets menu. 

Find vej til selskabslokalet

La Rustica ligger i Ro’s Torv, så er der et hav af transportmuligheder. Både du og dine gæster kan nemt komme dertil med bil, bus, cykel eller tog. Ro’s Torv ligger kun 800 meter fra stationen, så det er intet problem at tage dertil med toget. Skulle i tage bilen dertil, så kan I sagtens parkere i Ro’s torvs parkeringsfaciliteter, hvor de første to timer helt gratis.