Styrk holdånden med en firmafest

På en moderne arbejdsplads er det vigtigt, at medarbejderne kommer godt ud af det med hinanden og har et trygt arbejdsmiljø. Fælles oplevelser øger arbejdsglæden og styrker den interne kommunikation. Før i tiden var det meget normalt, at man fik sig en bajer i frokostpausen, men den går selvfølgelig ikke i dag. Derfor er hyggelige firmaarrangementer ekstra vigtige nu til dags, da de ansatte her kan slappe af i uformelle rammer og vende stort og småt med deres kollegaer – på tværs af virksomhedens normale hierarki og roller. Om I er en stor virksomhed med mange ansatte eller en lille lokal biks, er sådan set underordnet. Man kan altid finde en undskyldning til at højne moralen. Lej fadølsanlæg, bestil lokaler og få danseskoene på!

Mad og drikke skal der til

Skal du stå for at afholde en firmafest, er der mange overvejelser, du må gøre dig. Er det kun de ansatte, der skal med, eller er kærester og ægtefæller også inviteret? Skal festen holdes i jeres virksomheds egne lokaler, på en restaurant eller i et festlokale?

En ting, du ikke kommer uden om i planlægningen, er mad og drikke. Der skal være noget godt at spise og ikke mindst lidt til ganen for at hæve stemningen. En nem løsning på det sidste, er at leje et fadølsanlæg. Økonomisk kan det hurtigt svare sig, med mindre i er en helt lille virksomhed. Og selv da vil et fadølsanlæg give feststemningen et ekstra pift, der sagtens kan være pengene værd.

Lej det rette fadølsanlæg

Apropos drikkelse, så vil de fleste medarbejdere utvivlsomt sætte pris på at få noget andet end den gængse industriøl til firmafesten. Det er bare ikke særligt festligt med en dåseøl fra brugsen. Platan Øl fra København leverer fadølsanlæg udstyret med den tjekkiske øl af samme navn. Lej fadølsanlæg hos Platan Øl og få god service samt et stort udvalg af forskellige smagsvarianter. Du får følgende, når du lejer et anlæg:

  • Fustager på 30 liter, hvilket er fem liter mere end den normale størrelse
  • Levering, opsætning og afhentning
  • Mange smagsvarianter at vælge imellem