Strømlin din virksomhed med en freelance it konsulent

Hvad er SAP? Det er et spørgsmål som sidder på mange læber, og det er også forståeligt at man er uvidende omkring dette område, medmindre man har sin egen virksomhed. SAP er en tysk virksomhed som blev startet tilbage i 1972, og har stadig det samme hovedkvarter i byen Waldorf som ligger i det mægtige Tyskland. SAP er verdens nok største leverandør af software, heriblandt ERP-software og andre relaterede applikationer som kan bruges i virksomhedssamarbejde. SAP står for en bred række ting, og for at gøre det kort så har hvert bogstav en betydning, nemlig Systems, Applications, and Products hvilket udgør hele betydningen for SAP. For at gøre listen lidt længere og mere konkret, så har SAP en masse funktionelle arbejdsprocesser som omhandler: 

  • PP: Production Planning
  • SD: Sales and Distribrution
  • MM: Materials Management
  • CO: Controlling
  • PM: Plant Maintenance
  • FI: Financial Controlling
  • HCM: Human Capital Management
  • QM: Quality Management
  • PS: Project System

Mange folk gider ikke at sidde i den samme virksomhed som løn-arbejder i mange år, og prøver derfor at kører deres helt egen vej. Det kan du som en freelance it konsulent. Mange virksomheder har nemlig brug for en der er utrolig skarp indenfor IT-verdenen og bestiller derfor ekstern hjælp, i håb om at det kan hjælpe dem på et kort projekt i en kort periode, eller over længere tid med flere projekter. Som en freelance it konsulent så kan det være meget svært at komme i kontakt og finde virksomheder, hvor man kan tilbyde sin hjælp. Mange SAP konsulter arbejder ikke fast i noget virksomhed medmindre det er en konsulentvirksomhed, som kan skaffe dig jobs til virksomheder med deres kontakter. Som freelance it konsulent følger der mange fordele med. Du har nemlig ikke nogen fast vagtplan og kan arbejde med en meget løs men professionel som bare afhænger af, at du aflevere dine projekter til tiden. Denne fordel ses ikke mange steder, men med så meget frihed så kommer der selvfølgelig også en del ansvar.  

Det kan dog være meget svært at finde den helt rette konsulent til dig og dit arbejde, og derfor er Accuro på pletten med nogle af de bedste freelance it konsulter i Danmark. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *