Tillær dig ny viden med Microsoft Azure kurser

Helt overordnet er Microsoft Azure en samling af cloud-tjenester, som skal være med til at hjælpe din organisation med forretningsmæssige udfordringer. Azure tilbyder services og platforme, som er med til at afvikle enterprise applikationer oppe i ’skyen’. Microsoft Azure er verdens største cloud databehandlingsplatform. Heri understøttes operativsystemer og sprog, hvoriblandt Windows, Linux, SQL Server, C# og Java, som du måske allerede kender.

Global Knowledge er verdens førerende uddannelseshus placeret i Hvidovre, som leverer løsninger, der er tilpasset forretningstransformationer herunder kundernes behov. Uddannelsesløsningerne er brugbare, og hjælper i dag med at øge færdighederne hos nogle af de største globale organisationer og individuelle IT-professionelle. Global Knowledge tilbyder en lang række Azure kurser både til systemadministratorer, udviklere samt IT-professionelle. Kurserne går ud på, at du får muligheden for at lære, hvordan du personligt eller i en virksomhed kan bruge Microsoft Azure til flere forskellige elementer, herunder softwareprogrammer services og tjenester, som er kompatible med de ønskede enheder. Mange vælger et Microsoft Azure kursus til at styrke sit CV samt kompetencer. Derfor tilbyder Global Knowledge omkring 50 forskellige kurser, som på nuværende tidspunkt er tilgængelige for dig. Her kan du eksempelvis få den træning, som er nødvendig, for at løse de udfordringer, din afdeling eller organisation oplever til hverdag. Den stigende efterspørgsel inden for medarbejder med kompetencer i Microsoft Azure, gør at kurserne er eftertragtede. Den store efterspørgsel skyldes blandt andet at flere virksomheder anvender cloud-teknologi til opbevaring af forskellige dokumenter. Derfor vil kompetencerne du tillærer på et Microsoft Azure kursus betyde, at du vil være en eftertragtet medarbejder, og at du formentlig vil have adskillige karrieremuligheder i fremtiden. Ud over den stigende efterspørgsel efter disse kompetencer på arbejdsmarkedet, så er Azure populært, da det er program, der understøtter alle platforme både programmer og tjenester. Det er et program, som kan og bør anvendes af alle virksomheder ligegyldigt størrelse. Azure programmet hjælper altså små som store virksomheder med skalering, produktivitet, ydeevne og pålidelighed.

Lyder det som noget for dig, så kan du på Global Knowledge hjemmeside læse mere om de forskellige kurser, og de certificeringer, du kan opnå. Selve kurset består af oplæg, bootcamps og workshops, hvor du får hands-on. Dette er både for afdelinger, teams og IT-professionelle, som har til formål at sikre et højere effektivitetsniveau i deres daglige arbejde. De forskellige kurser fungerer både som fleksibel planlægning, online kurser og eksamens voucher, som alt i alt gør det nemmere at blive videreuddannet. Er du i tvivl om certificeringen er investeringen værd, så er svaret, ja. 90% af IT beslutningstagere, har vurderet, at værdien af en certificeret medarbejder, er alle omkostningerne værd. Dette er blandt andet bygge op grundlag af, at de seneste undersøgelser har vist, at certificerede IT professionelle, i gennemsnit tjener 11,7% mere end dem, som ikke er certificerede. 

Azure Microsoft kursus er til dig, der ønsker at styrke din nuværende arbejdsplads med dine ny tillærte kompetencer, eller til dig der ønsker at være attraktiv og kompetent systemadministrator, udvikler eller IT-professionel. Med disse kompetencer sikrer du dig med garanti karrieremuligheder inden for området i fremtiden, da virksomheder vil have medarbejdere, som synligt tilfører værdi. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *